2019. január 29., kedd 08:00

Az eyetime lesz Mika Brageot csapatának hivatalos partnere
    Budapest, 2019. január 29., kedd (APA/OTS) - Az eyetime, amely az ugyanezen a néven ismert közösségi alkalmazás kifejlesztője, és Mika Brageot, a Red Bull Air Race gyorsasági motoros műrepülő világbajnokság "mesterek" osztályának legfiatalabb pilótája ma bejelentették, hogy már a Red Bull Air Race világbajnokság 2019-es évadának kezdete előtt megkezdik együttműködésüket.

    Akár 370 km/h sebességgel, ikonikus helyszíneken, több millió nézőt szórakoztató repülés - a Red Bull Air Race gyorsasági motoros műrepülő világbajnokság a világ legtehetségesebb pilótáinak megmérettetése, ahol a rendkívül gyorsan és igen alacsonyan szálló gépek vezetése próbára teszi a versenyzők reflexeit, precizitását és repülőgép-vezetési képességeit egyaránt. Az eyetime továbbra is aktív részese ennek a világhírű világbajnokságnak: tavaly a vállalat a Red Bull Air Race hatodik szezonja során a Wiener Neustadtban lefolytatott verseny támogatója volt, a 2019-es idei évadban pedig a "mesterek" osztályának feltörekvő pilótája, Mika Brageot csapatának hivatalos partnere lesz #11RACING Team eyetime néven.

"Mika, aki tavaly, pályafutásának második világbajnokságán az összesített 4. helyet szerezte meg, jelenleg az egyik legtehetségesebb műrepülő és gyorsasági pilótának számít. Hasonlóan ahhoz, ahogy a tehetséges ifjonc az elkövetkezendő világbajnokságokon minden bizonnyal magas mércét állít majd a vele versenyző pilóták elé, cégünk is új standardokat vezet be a digitális kommunikáció világában. Nagy várakozással tekintünk a Mikával és sikeres csapatával való együttműködés elé" - hangsúlyozta Aleksandra Gieracz, az eyetime operatív igazgatója.

"Az eyetime egy rendkívül innovatív alkalmazás, amelyben számos további, izgalmas fejlődési lehetőség rejlik. Az eyetime-mal való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy a rajongóinkkal való kommunikációt egy magasabb szintre emeljük, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minél jobb repülési időkkel és eredményekkel háláljuk meg a követőinktől kapott szeretetet és támogatást. Idén esélyünk van dobogós helyezést elérni, és már alig várom, hogy új partnerünk támogatásával megkezdhessem a versenyzést" - jelentette be nagy örömmel Mika Brageot.

A #11RACING MXS repülőgép új, vibrálóan élénk külsőt kapott: a törzsön az eyetime színei láthatók, melyek alapján a rajongók igen könnyen megkülönböztethetik majd a gépet az Abu Dhabiban február 8-án és 9-én megrendezésre kerülő évadkezdő versenyen.

Legyen mindig tájékozott az eyetime csatornák segítségével
Az eyetime app a közösségi csatornákat egy azonnaliüzenet-küldő rendszerrel egészíti ki. Az Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis alkalmazás azonban nem csak az egymással való kapcsolatlétesítéshez kínál különféle lehetőségeket a felhasználók számára, hanem számos egyéb funkcióval is rendelkezik, amelyek tetszés szerint testreszabhatók. Az együttműködés során sok ezernyi Red Bull Air Race rajongó és Mika Brageot szurkoló exkluzív eyetime csatornákon keresztül értesülhet a legfrissebb hírekről: a Red Bull Air Race csatorna (Red bull Air Race Channel) és a Mika Brageot #11RACING csatorna (Mika Brageot #11RACING Channel) folyamatosan frissített információkkal látja el őket a versenysorozatról.

Amit az eyetime-ról tudni kell…
Az eyetime International Ltd., amelynek székhelye Londonban található, új standardokat állít fel a digitális kommunikáció világában. A közösségi csatornákon keresztüli mindennapos kommunikációt, az azonnali üzenetküldést és a telefonálást egy app használatával lehetővé tévő eyetime alkalmazást kifejlesztő eyetime International Ltd. a jövő virtuális világát mindenki számára kézzelfogható közelségbe hozza. További információk az eyetime alkalmazásról a következő internetes címen találhatók: www.eyetime.com.

Kapcsolat:
Aleksandra Gieracz
Operating Manager eyetime
E-mail: aleksandra.gieracz@eyetime.com
Tel:  +43 664 80886136
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.