2019. január 31., csütörtök 09:55

Sikeresen és eredményesen értékesítették a Kasselik Házat a Pallas Athéné Alapítványok
    Budapest, 2019. január 31., csütörtök (OTS) - A Pallas Athéné Alapítványok 5,8 milliárd forintos áron értékesítették a Budapest belvárosában lévő befektetésüket, a Vörösmarty téren álló műemléki épületet, a Kasselik Házat, mely korábban Luxus Áruház néven volt ismert.

    Az Optima Befektetési Zrt. által kezelt ingatlan három évvel ezelőtt került a Pallas Athéné Alapítványok tulajdonába. Az Alapítványok az új, hosszútávú bérleti szerződések megkötésének köszönhetően, 750 millió forintos eredményt értek el ezen időszak alatt.

A vevő a német-francia székhelyű AEW - a nemzetközi ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője - amely az egyik európai ingatlanbefektetési alapja részére vásárolta meg az épületet.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.