2019. február 1., péntek 14:49

Az online-játékszoftver ágazat úttörő vállalata, a Five Colors Technologies által kibocsátott új, e-sport célokra szánt kriptovaluta, a Five Colors Coin (FCC) január 31-én, csütörtökön jegyzésre került a CoinBene kriptotőzsdén (1. rész)
    Tokió, 2019. február 1., péntek (Business Wire/OTS) - Az online-játékszoftver ágazat úttörő vállalata, a Five Colors Technologies által kibocsátott új, e-sport célokra szánt kriptovaluta, a Five Colors Coin (FCC) január 31-én, csütörtökön jegyzésre került a CoinBene kriptotőzsdén, és a cég eIső kriptotőzsdei kibocsátást hajt végre - Idén tavasszal a Five Colors Technologies globális, pénzdíjas videójáték-bajnokságot rendez!

    
A Five Colors Technologies Limited (székhely: Hongkong, vezérigazgató: Eugene.K) bejelentette, hogy január 31-én, csütörtökön került sor a "Five Colors Coin (FCC)", egy e-sport célokra szolgáló új kriptovaluta jegyzésére a CoinBene kriptotőzsdén, és a cég eIső kriptotőzsdei kibocsátást (IEO) hajt végre.

Továbbá a vállalat idén tavasszal megrendez egy olyan pénzdíjas videójáték-bajnokságot, amelyre a világról bárhonnan nevezhetnek a részt venni kívánó versenyzők.

A Five Colors Group (https://casual-esports.net/), amely 2012-ben kezdett online videójátékokat fejleszteni, most egy olyan e-sport platform kialakítását tűzte ki célul az ún. "casual" (azaz hétköznapi, szórakoztató, kikapcsolódást kínáló) játékok kedvelői számára, ahol az összes okostelefonnal rendelkező játékos könnyen és egyszerűen játszhat. A kifejlesztett játékok a világon az első olyan, okostelefonon játszható ügyességi játékok, amelyek rendelkeznek GLI-tanúsítvánnyal. A GLI (Gaming Laboratories International) online játékszoftverek tesztelését és tanúsítását végző szervezet; a GLI által tanúsított játékok tisztességesnek és a felhasználók számára biztonságosnak számítanak.

Online játékaink szoftvereinek egyik igen fontos jellemzője az, hogy a szabályozó hatóság által szigorúan ellenőrzött online játékokkal kapcsolatosan megkövetelt, magas szintű tesztelés alapján kibocsátott, hivatalos tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ha egy játék nem rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal, fennáll annak a veszélye, hogy az esetleges csalások vagy visszaélések nem deríthetők fel. Az általunk fejlesztett játékok a legelismertebb nemzetközi tanúsító szervezet által lefolytatott tesztelés alapján rendkívül biztonságosnak és tisztességesnek minősültek, és megfelelnek az összes vonatkozó előírásnak.

A fejlesztés alatt álló, casual játékokat kínáló platformon az e-sport célokra használható virtuális fizetőeszköz egy új kriptovaluta, a "Five Colors Coin (FCC)" lesz. Ez egy egyszerűen használható alkalmazási (avagy felhasználói) token (utility token), amely lehetővé teszi, hogy a platformot igénybe vevők az FCC ellenében játékokat játszhassanak, díjakat nyerhessenek vagy akár átválthassák az FFC-t a váltóházakban/kriptotőzsdéken más kriptovalutákra.

Ugyanakkor, mivel az FCC-t egy már működő üzleti vállalkozás bocsátja ki, és ICO (elsődleges tokenkibocsátás) nélkül kerül kriptotőzsdei jegyzésre, nincsenek olyan befektetők, akik a tokenértékesítéssel egy időben tokent adnak el, ezért a vételi érdeklődés várhatóan igen nagy lesz a promóció idején.

Január 31-én (csütörtökön) jegyzésre került az FCC, és lezajlik az IEO a CoinBene kriptotőzsdén, amely a globális tranzakcióvolument tekintve az ötödik helyen álló kriptovalutapiac. Az IEO megvalósítása a világ egyik vezető kriptotőzsdéjének számító CoinBene-n azért lehetséges, mert a mögöttes üzleti tartalmat, a cég elért eredményeit és a Five Colors Group piaci kilátásait a kriptotőzsde igen pozitívnak ítélte, és így a Five Colors Groupot megbízható partnernek tekinti. Egy IEO során igen nehéz lenne a befektetők félrevezetése, mivel a kibocsátó cég igen szigorú átvilágításon esik keresztül, ezért a befektetők teljes bizalommal vehetnek részt a kibocsátásban.

Most, hogy az e-sport egyre népszerűbb szerte a világon, annak érdekében, hogy a videójáték-bajnokságon való részvételt ne csak a profi játékosok, hanem a nagyközönség számára is lehetővé tegye, a Five Colors Group január 30-án a Japán Blokklánc Konferencián (Japan Blockchain Conference) kiadott egy casual játékot egy e-sport platformon (béta verzió), amely bármely, okostelefonnal rendelkező játékos számára elérhető, és pénzdíjas versenyt is rendezett a játékosok számára.

Az 1. helyezett 1.000.000 yen, a 2. helyezett 500.000 yen, a 3. helyezett pedig 300.000 yen értékű tokent kapott (a token árfolyama a CoinBene jegyzése alapján 200 yen).(folyt.)



2019. február 1., péntek 14:50

Az online-játékszoftver ágazat úttörő vállalata, a Five Colors Technologies által kibocsátott új, e-sport célokra szánt kriptovaluta, a Five Colors Coin (FCC) január 31-én, csütörtökön jegyzésre került a CoinBene kriptotőzsdén (2. rész)
    Tokió, 2019. február 1., péntek (Business Wire/OTS) -

    
A vállalat a jövőben is időről időre rendez majd pénzdíjas bajnokságokat. Amennyiben Ön most regisztrál (https://casual-esports.net/auth/reg/regist.do), díjmentesen kipróbálhatja a játékot (500 játékpont áll rendelkezésére).

Terveink szerint a bajnokságra idén tavasszal kerül sor, és már elkezdtük egy még szélesebb körű, globális, pénzdíjas bajnokság szervezését is, amelyre a világ minden tájáról várjuk majd a játékosokat. Kérjük, maradjon velünk kapcsolatban további információkért.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190131005278/en/

Kapcsolat:
Five Colors Technologies Limited
Eugene Kei.
+852-2366-4777

Forrás: Five Colors Technologies Limited

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.