2019. március 7., csütörtök 11:51

Hamarosan minden idei margitszigeti produkcióra fény derül
    Budapest, 2019. március 7., csütörtök (OTS) - A Margitszigeti Szabadtéri Színpad újabb három nagyformátumú koncerttel bővítette repertoárját s ezzel rövidesen az idei évad valamennyi előadása publikussá válik.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190307_001.jpg

A nyári fesztivál hagyományaihoz híven egy újabb lélekemelő nagykoncerttel érkezik a Margitszigetre hazánk egyik legrangosabb szimfonikus együttese a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. Különleges, június 15-i koncertjük első részében Goldmark Károly Falusi lakodalmának harmóniái, a második részben pedig Muszorgszkij legismertebb zongoraciklusának, az Egy kiállítás képeinek gazdag témái és megunhatatlan dallamai csendülnek fel Hamar Zsolt vezényletével, természetesen abban a Maurice Ravel által átdolgozott nagyzenekari formában, amely az egész világot meghódította

Két órányi csodás zenei élményt és önfeledt szórakozást ígér 2019. augusztus 25-én a Budapest Bár augusztus végi koncertje Lovasi Andrással, Mező Misivel, Németh Jucival, Rutkai Borival, Behumi Dórival, Frenkkel, Keleti Andrással és Szűcs Krisztiánnal. Az együttes kiemelt vendége ezalkalommal Oláh Vilmos Liszt Ferenc díjas világhírű hegedűművész lesz. A zenei műfajok között cikázva régi kedvenceiből, 9 lemezük zenei anyagából, valamint saját szerzeményű új dalaikból válogatnak majd.

Fenyő Miklós minden évben, hihetetlenül forró hangulatú teltházas margitszigeti koncerttel ajándékozza meg a közönségét.  Már szinte hagyomány, hogy ezek a koncertek fantasztikus karneváli hangulatban érnek véget, a közönség felállva táncol és az előadókkal együtt perdül táncra. Így lesz ez a rock & roll elsőszámú és utánozhatatlan hazai nagykövetének idei "CSÓKKOKTÉL" koncertjén is augusztus 31-én.

További információ: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.