2019. március 11., hétfő 09:35

Hajdúszoboszló továbbra is a TOP-on
    Hajdúszoboszló, 2019. március 11., hétfő (OTS) - Hajdúszoboszló 2018-ban rekord évet zárt: vendégéjszaka-száma meghaladta az 1,3 milliót.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190311_001.jpg

A város elkötelezett a turisztikai fejlesztések iránt: az aktív turizmus kedvelői 2019-ben birtokba vehetik az új, 1500 m2-es Szabadidőparkot, a kultúra szerelmeseit pedig az 1000 fős Szabadtéri Színpad várja. A fejlesztések mérföldkövei a Mátyás király sétány átalakításával megújuló városkép és a Hungarospa Zrt. projektjei - "A strandfürdő minőségi kínálatbővítése, új egyedi élményövezet kialakításával" valamint "Négy évszakos aktív élményközpontú attrakció fejlesztése".

www.hajduszoboszlo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.