2019. március 11., hétfő 14:38

Fenntartható közlekedésfejlesztés Demecserben - I. ütem - Borzsova - Demecser kerékpárút kialakítása
    Demecser, 2019. március 11., hétfő (OTS) - Demecser Város Önkormányzat TOP-3.1.1-15-SB1-2016-00008 kódszámú, - Fenntartható közlekedésfejlesztés Demecserben - I. ütem - Borzsova-Demecser kerékpárút kialakítása című projektje 259.254.136 Ft összegből valósul meg az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, vissza nem térítendő támogatás formájában.

    A projekt átfogó célja a Kemecsei járás kerékpáros infrastruktúrájának kialakítása és továbbfejlesztése széles társadalmi és területi összefogással a kerékpározás, mint fenntartható, környezetbarát közlekedési mód bővítése érdekében. Továbbá fontos cél, hogy a már megépített, illetve megtervezett szakaszok egy összefüggő, teljes lefedettséget adó kerékpárút-hálózattá álljon össze.
A beruházás keretében Demecser - Borzsova tanya települések között épül kerékpárút a külterületen működő vállalkozások, a város közszolgálati és turisztikai jelentőséggel bíró létesítményei, szociális intézményei, kerékpárral biztonságosan és fenntartható, környezetkímélő módon megközelíthetősége érdekében. A projekt keretein 3 131 méter hosszúságban, számos kerékpártárolóval kerül kiépítésre a kerékpárút.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.