2019. április 15., hétfő 09:01

A Vígszínház közleménye
    Budapest, 2019. április 15., hétfő (OTS) - Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2019. április 15-én és 16-án este a Vígszínházban a PREMIER című előadásunk Eszenyi Enikő betegsége miatt elmarad.

    A megváltott jegyek a május 27-i és 28-i előadásokra érvényesek, vagy április 30-ig visszaválthatók a Vígszínház jegypénztáraiban és a Szervezési Irodánkban.

A VÁGY VILLAMOSA  május 27-re meghirdetett előadása elmarad a Pesti Színházban. A megváltott jegyek az előadás kezdetéig visszaválthatók, vagy beválthatók a Premier meghirdetett előadásaira.

Köszönjük megértésüket!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.