2019. július 4., csütörtök 15:47

Oktatóközpont nyílt virágkötőknek
    Budapest, 2019. július 4., csütörtök (OTS) - Virágkötészeti, dekorációs és üzletfejlesztési képzéseknek ad otthont a Dekor Akadémia Szigetszentmiklóson, kifejezetten szakmabelieknek

    
A virágüzletekre szabott képzések kis csoportokban zajlanak, s olyan szakemberek, oktatók tartják virágkötészeti, dekorációs és üzletfejlesztési témában, akik saját területük specialistái. Július 9-én például Mezőffy Tamás Európa-bajnok, Interflora Word Cup 2019. világverseny 3. helyezett mester virágkötő tart továbbképzést az oktatóközpontban.

Pánczél Péter, a Dekor Akadémia szakmai vezetője elmondta: "Az elmúlt években egyre inkább azt láttuk, hogy a virágkötészeti szakmában tevékenykedőknek naprakész, használható tudásra lenne szükségük ahhoz, hogy üzletüket folyamatosan fejlődési pályán tartsák. Ezért alakult meg 2019. nyarán a Dekor Akadémia, hogy havi 3, évi legalább 30 alkalommal komplex szakmai tudást adjon az érdeklődőknek!"

www.dekorakademia.hu

További információ: Pánczél Péter Dekor Akadémia 06-30-150-8808
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.