2019. augusztus 5., hétfő 11:54

A Resident Art Művészeti Ügynökség a Nagy Gyula Művészeti Alapítvánnyal közösen rendezi meg a Resident Art GARTEN kortárs művészeti bázist augusztus 1. és 20. között Lovason
    Lovas, 2019. augusztus 5., hétfő (OTS) - A közel 50 művész 200 alkotását felvonultató kiállítás és vásár a kortárs magyar festészet, grafika és fotóművészet legígéretesebb alkotóit mutatja be.

    A művek két árkategóriában vásárolhatók meg. Rutinos műgyűjtők kiemelt műveket is vásárolhatnak Fehér Lászlótól, Wahorn Andrástól, drMáriástól, efZámbótól. Mozi (Ruben Brandt, a gyűjtő, Senki többet, Tiltott absztraktok), koncertek (Wahorn András és bandája, Kanada Káosz), beszélgetések (Bajzáth Sándor szenvedélybeteg segítővel és Rechnitzer János műgyűjtővel), tárlatvezetések (Verebics Ágnes, Winkler Nóra, Topor Tünde) is várják az érdeklődőket. Vendégül látják a helyben alkotó Klimó Károly festőművészt, Fenyvesi Ottó írót és Bojár Iván András művészettörténészt is. A szervezők: Bánki Ákos képzőművész, kurátor és Schneller János, művészettörténész, kurátor.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.