2019. november 26., kedd 10:44

Játékokat rejtő csomagokkal teszi szebbé a nélkülöző gyermekek Karácsonyát a GLS Hungary
    Budapest, 2019. november 26., kedd (OTS) - A GLS (General Logistics Systems Hungary Csomag - Logisztikai Kft) a tavalyi évben több mint 8.000 csomag szállításában segédkezett a SegítsVelem Karácsonyi ajándékgyűjtési kampány keretén belül, amit az idei évben is nagy örömmel teljesít a PontVelem Okos Program és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével.

    
     Az általános iskolás diákok összegyűjtik és becsomagolják a régi, de jó állapotú könyveiket és játékaikat, amelyeket a GLS futárok eljuttatnak a regionális Máltai Szeretetszolgálat központjaiba. Az ott dolgozók ünnepélyes keretek között átadják a karácsonyi meglepetéseket a rászoruló gyerekeknek.

2019-ben először az adományozó diákokat is megajándékozza a cég. Az a három osztály, amelyik a leggyorsabban gyűjti össze felajánlásait és leghamarabb rendeli meg az elszállítási igényét, ellátogathat a GLS Hungary csomaglogisztikai központjába, megnézheti az üzemet, miközben betekintést nyer a csomag útjáról.

A csomaglogisztikai vállalat szeretne hozzájárulni, hogy minél több gyermek arcán legyen mosoly ez alkalommal is a szeretet ünnepén. A társaság reméli, hogy a tavalyi sikeres megmozdulást folytatva idén még több ember karácsonyát tudja együttes erővel szebbé tenni.

A GLS számára megtiszteltetés, hogy szakértelmével egy jó ügyet támogathat a "SegítsVelem Mosolymanó" akció révén.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.