2019. december 3., kedd 13:14

Meghívó - Záporvíztározó kapacitásbővítő beruházásának ünnepélyes avatására
    Budapest, 2019. december 3., kedd (OTS) - Az utóbbi időben tapasztalható özönvízszerű esőzések kezelése érdekében idén tavasszal indult a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen a záporvíztározó kapacitásának bővítése. 2019 őszére az eddigi 3300 m3 helyett 7000 m3 szennyezett záporvíz tározására és azt követő tisztítására vált képessé a telep a 80 ezer m3-es napi befogadóképessége mellett.

    A fővárosi beruházásnak köszönhetően tovább javul a Ráckevei-Soroksári Duna-ág vízminősége.

A kibővített záporvíztározót hivatalosan Tüttő Kata főpolgármester-helyettes asszony avatja fel. Az eseményen részt vesz a beruházást korábban szorgalmazó Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester is.

Ezúton tisztelettel kérjük, hogy tudósítani szíveskedjenek a 2019. december 4-én 13 órakor tartandó avató ünnepségünkről.

Helyszín: Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep, 1238 Budapest, Meddőhányó u. 1.


                                 Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
                                            PR-iroda

Köszönettel vennénk, ha részvételi szándékát jelezné a következő elérhetőségek egyikén:
Tel.: 459-1697, 30/332-9617 (Bátori Marianna pr-vezető), elektronikus levél: batorim@fcsm.hu,pr@fcsm.hu )
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.