2020. április 6., hétfő 09:50

Albérletkezelés kevesebb érintkezéssel a KiadLak-kal
    Budapest, 2020. április 6., hétfő (OTS) - Az albérletek bérbeadása, bérlése a koronavírus idején is komoly feladatot ró a bérbe adókra. Begyűjteni a számlákat, leolvasni az óraállásokat, elintézni a kifizetéseket.

    A kevesebb érintkezéssel járó albérletkezelésre nyújt megoldást a KiadLak.com rendszere (https://kiadlak.com). A KiadLak.com-on lehetőség van egy albérleti profil létrehozására, amit utána feltölthetünk a lakók, szolgáltatók, óraállások adataival. Nyomon követhetővé válnak a bérleménnyel kapcsolatos pénzügyek.

A KiadLak ingyenes csomagja bárki számára elérhető. Akár a bérlők akár a bérbe adók is igénybe vehetik. Ez a csomag tartalmazza az alap szolgáltatásokat egy személyes használatra. Itt rögzíthetők lakók, bérleti díjak, szolgáltatók. Több bérlő esetén a díjak eloszthatók a bérlők között.
A KiadLak csoportos csomagja lehetővé teszi a számlaképek, óraállások feltöltését, valamint a bérlők meghívását a felületre (ez által ők is fel tudják tölteni a számlaképeket, közműórák képeit). A csoportos csomag segít nyilvántartani a szerződéseket is.
Akik szeretnének a befektetésükkel komolyabban foglalkozni, azoknak a prémium csomagban elérhető Befektetés kalkulátor nyújt segítséget. Ebben a csomagban érhetők el a karbantartási, hibajelzési modul és az albérlet leltár.

A koronavírusra való tekintettel a fájlfeltöltést és online kapcsolattartást támogató csoportos csomag július 1-ig ingyenesen elérhetővé vált.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.