2020. április 15., szerda 16:15

Szívmelengető filmben várnak vissza minket Budapest üres terei
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OTS) - Budapest megvár! - üzeni a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ új imázsfilmje a városlakóknak, a hazai és a külföldi turistáknak egyaránt. A kulturális és turisztikai szektort megviselő helyzetben indult kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy a magyar fővárosnak csak együtt tudunk különleges hangulatot adni, és Budapest alig várja, hogy visszatérjen az élet az utcákra, és a közösségi terekre.

    A videóban a korábban pezsgő, élettel teli, de jelenleg üres várost a zene, a tánc és a fények harmonikus kompozíciója tölti meg reménnyel, várakozással. A látványban főszerepet a főváros olyan ikonikus helyszínei kapnak, amelyek mindig is emberektől nyüzsgőek voltak, átmenetileg pedig szürreálisan üres arcukat mutatják. Csodálatos napfelkeltében jelenik meg a Budai Vár, a csendes Hősök tere, vagy a leeresztett medencékkel álló Széchenyi Fürdő.

A kortárs koreográfus Feledi János tánca és Lukács Miklós cimbalomművész játéka különleges dinamikával tölti meg a kihalt várost, abban a reményben, hogy a veszély helyét hamarosan visszafoglalja a Budapestre jellemző, barátságos fővárosi zsivaj.

Bővebben: https://www.budapestinfo.hu/hu/szivmelengeto-filmben-varnak-vissza-minket-budapest-ures-terei

A Budapest megvár! videó itt:

Facebook: https://www.facebook.com/visitbudapest/videos/523613571661757/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=W8IDxVQChJU

#budapestmegvár   #vigyázzunkegymásra
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.