2020. augusztus 4., kedd 09:25

A Xeropan elnyerte az egyik legnevesebb digitális oktatásért járó díjat
    Debrecen, Magyarország, 2020. augusztus 4., kedd (OTS) - A Xeropan angol tanító applikáció elnyerte az év legjobb Interaktív Tanulást Támogató rendszere díjat az EdTech Breakthrough versenyében.

    A Xeropan idén nyáron elnyerte az egyik legnevesebb, oktatóprogramokat bíráló szervezet, az amerikai EdTech Breakthrough, a világ legjobb "Learning Relationship Management", avagy Interaktív Tanulást Támogató rendszere díját, kategóriájában egyedüliként olyan cégek mellett mint a Lenovo, Busuu és Discovery.

A Xeropan egy kis debreceni csapat által fejlesztett digitális oktatási platform, mely díjnyertes tananyagával többször is bizonyított az utóbbi időben. A járvány idején támogatta a digitális oktatást azzal, hogy ingyenessé tette PRO funkcióit iskolák számára. Az Oktatási Hivatal is feltüntette honlapján a tanulást támogató hasznos anyagok között. Emellett tavasz folyamán egy kutatás készült a Szegedi Egyetem professzora, Dr. Thékes István által, mely bizonyította az alkalmazás hatékonyságát a tanításban. Az Androidon, IOS-en és számítógépeken is elérhető app a legmodernebb pedagógiai eszközöket használva 15 nyelven tanít angolul. Különlegessége, hogy egy izgalmas történet keretein belül valósítja meg a tanítást, teletűzdelve érdekes videókkal és részletes nyelvtan magyarázatokkal. Mesterséges intelligenciával rendelkező chatbotjaival eközben a tanulók magabiztosan gyakorolhatják a beszélgetést. Nemrég egy teljes dizájnváltáson is átesett áttekinthetőbbé és modernebbé téve külsejét.
A díj apropója a szeptemberben induló Xeropan Classroom is, melynek segítségével a fizikai tankönyveket helyettesíthetik a tanárok. Itt a Xeropan teljes tananyagát felhasználhatják és testreszabhatják diákjaik számára, miközben részletes információkat kapnak fejlődésükről személyreszabottabbá és hatékonyabbá téve ezzel a tanítást.

Az app elérhető a https://xeropan.com/ oldalról.

EdTech Breakthrough: https://edtechbreakthrough.com/

Email: info.hu@xeropan.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.