2020. augusztus 27., csütörtök 13:35

Rekonstrukciós munkák indulnak a Nagy Lajos király útján
    Budapest, 2020. augusztus 27., csütörtök (OTS) -

    A korábbi tájékoztatásunknak megfelelően, az érvényes munkakezdési hozzájárulás birtokában, szeptember első hetében megkezdjük a Nagy Lajos király útján az első szakasz (Örs vezér tere - Felsőbüki Nagy Pál utca) rekonstrukciós munkáit. A második szakasz (Gödöllői utca - Mogyoródi út) munkálatait a szükséges hozzájárulások megszerzése után kezdjük meg. Mivel a két szakasz kivitelezését párhuzamosan is fogjuk végezni, ezért legkésőbb novemberig el is készül mindkét szakasz teljes rekonstrukciója.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.