2020. október 6., kedd 12:40

Napelemek őszi napsütésben
    Budapest, 2020. október 6., kedd (OTS) -

    Tisztelt Szerkesztőség!
Kedves Kollégák!

A Fővárosi Vízművek szeretne a sajtó képviselői számára lehetőséget nyújtani, hogy kiszabaduljanak a napi rohanásból, a nagyváros zajából és porából.

Október 7-én, szerdán 11.00 órakor a Budapesthez közeli, mégis fantasztikus nyugalmat és békét árasztó és közben még mindennapi ivóvizünket is biztosító Szentendrei-szigetre várjuk Szerkesztőségük munkatársait. A most megépült, 500 kVA teljesítményű napelempark-átadóját követően a szabadban elköltött büféebéddel tesszük teljessé a természet közeli élményt.

Karácsony Gergely főpolgármester, Keszler Ferenc vezérigazgató és Lengyel Gábor műszaki beruházási igazgató interjúra is rendelkezésükre áll a helyszínen.

Várjuk holnap a Fővárosi Vízművek Szentendrei-szigeti vízbázisán (GPS 47.769372, 19.118900) a Tahi Napelem-park ünnepélyes átadóján!

Megköszönjük, ha részvételi szándékát jelzi a sajto@vizmuvek.hu címen.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.