2021. július 26., hétfő 11:05

Szlovákiában terjeszkedik a Palletways magyar hálózata
    Budapest, 2021. július 26., hétfő (OTS) - Szlovákiában bővítette expressz raklapos teherhálózatát a Palletways.

    A szlovák tagvállalatokkal bővült hálózat a biatorbágyi központi raktárból működik tovább, ami a magyar-szlovák forgalom és a belföldi szállítmányok kezelésére is egyaránt kiváló. A 24/48 órás tranzit időt immár nem csak belföldön, de a határon átnyúlóan, Magyarország és Szlovákia között is biztosítja a hálózat. A Palletways immár 24 európai országot fed le, több mint 450 helyi depóval.

További információk: https://hu.palletways.com/hu2/mediacenter/hirek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.