2021. augusztus 18., szerda 09:10

Megújuló energiahasználat a PI-ER Technical Kft. sellyei telephelyén
    Sellye, 2021. augusztus 18., szerda (OTS) - A PI-ER Technical Kft. 5,16 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert energetikai fejlesztésre a sellyei telephelyére.

    A GINOP-4.1.4-19-2020-02190 pályázatnak köszönhetően a PI-ER Technical Kft. Sellye Sport utca 9. sz.  telephelyén megújuló energiahasználatra nyert vissza nem térítendő támogatást 5,16 millió Forint értékben.

     -    A projekt keretén belül a cég a beruházás helyszínén egy 33 kWp -s napelemes rendszert telepített, amivel a megújuló energia felhasználását és a CO2 kibocsátás csökkentését tűzte ki célul.

A projektet a cég 2021.06.18-án sikeresen lezárta.

A projektről bővebb információt a www.piertechnical.hu/palyazat.php oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Csata Erika, projektmenedzser
info@pierclothing.hu
+36 72 485 880
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.