2022. március 29., kedd 09:24

A Disney+ Magyarországon június 14-én indul
    Budapest, 2022. március 29., kedd (OTS) - A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. A Disney+ Magyarországon június 14-én indul. A szolgáltatást az alábbi árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220329_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220329_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220329_003.jpg

A Disney+ számtalan sikeres, világszerte népszerű alkotással várja a nézőket. Kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található. A gazdag választékban az általános szórakoztatást biztosító Star is képviselteti magát.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a "Boba Fett könyve" és "A mandalóri" Jon Favreau író-producertől. A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios "Holdlovag" című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt "Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája" című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt "Luca"; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő "Encanto"; valamint az Oscar-díjas "Szörnyella", amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Az előfizetők az általános szórakoztató tartalmak széles kínálatából válogathatnak: megnézhetik például az Oscar-díjra jelölt "Free Guy" akcióvígjátékot, a főszerepben Ryan Reynolds-dzal, "A Simpson család" és "A Grace klinika" ikonikus sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a "Jeff Goldblum világa" című sorozatot. Az első évadban Jeff Goldblum elkaluzolja a nézőket egy szórakoztató, intellektuális, játékos utazásra: a 12 részes sorozat minden egyes epizódjában egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre - legfeljebb tíz eszközre - lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít.

További információk és Disney+ előfizetés: a Disneyplus.com (https://www.preview.disneyplus.com/hu-hu) oldalon.

A Disney+ szolgáltatásáról
A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás "A Simpson család" és számos további sikerprodukció - de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja; a Star választéka pedig a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja. További információk a disneyplus.com oldalon és a Disney+ applikáción olvashatók.

Disney+ magyarországi sajtókontakt:
Bak Anita
Anita.X.Bak.-ND@disney.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.