2022. március 30., szerda 15:25

A Metrowagonmash Rt. közleménye
    Budapest, 2022. március 30., szerda (OTS) - A magyar sajtóban hamis információk terjednek arról, hogy a Metrowagonmash Rt. telephelyein katonai célú termékek gyártása folyna, beleértve lánctalpas és keres járművek platformjaiét.

    A Metrowagonmash Rt. hivatalosan kijelenti, hogy kizárólag polgári vasúti termékek gyártásával foglalkozik, nevezetesen metrókocsik és vasúti motorkocsik gyártásával, karbantartásával és nagyjavításával.
A Metrowagonmash Rt. termékeit, több mint 10 ezer metrókocsit, naponta több mint 16 millió utas használja a világ 11 országának 19 metróhálózatán. A Metrowagonmash Rt. szolgálja ki az Oroszországi Föderáció nagyvárosainak, valamint más fővárosok - köztük Budapest, Szófia, Baku és Taskent - metróhálózatainak igényeit, ahová az elmúlt években több száz metrókocsit szállított.
A Metrowagonmash Rt. egyetlen problémát old meg, ez pedig az, hogy utasok millióinak utazásait kényelmessé és biztonságossá tegye. (Metrowagonmash Rt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.