2022. április 4., hétfő 06:00

Újra szól a Juventus Rádió!
    Budapest, 2022. április 4., hétfő (OTS) - A neten zenét hallgatók körében óriási várakozás előzte meg a mai napot: 2022. április 4-én hétfőn, 0 órától az online Danubius Rádió és BDPST ROCK üzemeltetője elindította harmadik csatornáját: a Juventus Rádió újjászületett.

    Az új Juventus Rádió hazánk első chillout poprádiója. Nyugis, közép- és lassú tempójú popzene szól mától éjjel-nappal, politika és bulvár nélkül.

Az üzemeltető "három tesó"-ként emlegeti a három csatornát, melyek kiegészítik egymást: a hallgató aktuális hangulatának megfelelő rádiót választhat anélkül, hogy elhagyná a közös platformot. Mindhárom rádió saját weboldaláról és applikációjából is elérhető bármelyik csatorna.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.