2022. április 7., csütörtök 12:40

Domain - Miért? Mikor? Hogyan?
    Budapest, 2022. április 7., csütörtök (OTS) - 2020-tól a 100 ezret is bőven meghaladta az egy évben regisztrált .hu domainek száma, 2022-ben pedig a 3 hónap alatt már 29 828 db .hu domain foglalás történt. Ez jól mutatja azt a tendenciát, hogy egyre több honlap és webshop indul el, tehát minél előbb lépni kell, ha valaki domaint regisztrálna, mert a szabad nevek rohamosan fogynak.

    A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/domain-miert-mikor-hogyan/
https://drive.google.com/drive/folders/1YST0O8jWCcL4L_eDebPRK10kwIwCBPnX?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.