2022. április 8., péntek 09:20

Változik a parkolási rend az Apáczai Csere János utcában
    Budapest, 2022. április 8., péntek (OTS) - 400 mm átmérőjű vezeték újul meg a Belvárosban

    Március közepén indult, és a tervek szerint május elejéig tart az a rekonstrukciós munka, melynek során megújul az Apáczai Csere János utcában húzódó, 400 mm átmérőjű öntöttvas vezeték.

A Vigadó utca és a Deák Ferenc utca közötti munkálatok április 11-én újabb szakaszukhoz érkeznek. Kérjük, hogy a környéken élők és közlekedők számoljanak azzal, hogy a vezetéképítési munkák miatt a Vigadó tér melletti parkolóban nem lesz lehetőség a parkolásra. Ennek pótlására Belváros-Lipótváros Önkormányzatának rendelkezése értelmében a kieső parkolóhelyekkel azonos mennyiségű, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a  V., Jane Haining rakpart Duna felőli, elkerített oldalán.

Köszönjük az érintettek türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.