2022. április 14., csütörtök 13:26

A Szaúd-Arábiai Királyság Nagykövetségének sajtóközleménye
    Budapest, 2022. április 14., csütörtök (OTS) - Két szent mecset őrzőjének utasítására a KSrelief 10 millió USD értékű sürgősségi egészségügyi és menedék segélyt ajánl fel a szomszédos országokban tartozkódó ukrán menekülteknek.

        A két szent mecset őrzője, Szalman bin Abdulaziz Al Szaúd király utasította a  King Salman Humanitarian Aid and Relief Center-t (KSrelief), hogy 10 millió USD értékben ajánljon fel sürgősségi egészségügyi és menedék segélyt a szomszédos országokban tartózkodó ukrán menekültek számára.

A királyi udvar tanácsadója és a KSrelief főfelügyelője, Dr. Abdullah bin Abdulaziz Al-Rabeeah a Szaúd-Arábia sajtóügynökségnek (SPA) adott nyilatkozatában megjegyezte, hogy a nagyvonalú irányelv a Szaúd-Arábiai Királyság humanitárius erőfeszítéseinek kiterjesztése az érintett emberek és rászorulók megsegítésére és szenvedéseik enyhítésére világszerte.

Továbbá nagyrabecsülését és köszönetét fejezte ki a két szent mecset őrzőjének és a koronahercegnek is ezért a várt kezdeményezésért, amely a Szaúd-Arábiai Királyság megalapozott humanitárius megközelítését tükrözi, Allahhoz imádkozva, hogy védje meg a két szent mecset őrzőjét és Ő királyi fenségét a koronaherceget.    

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.