2022. május 5., csütörtök 10:00

Fogynak a domainek?
    Budapest, 2022. május 5., csütörtök (OTS) - 2022. áprilisban összesen 7 480 db .hu domaint regisztráltak, mely egész magas számnak tűnhet, viszont a korábbi hónapok és évek adataival összehasonlítva, már kevésbé számít kiemelkedőnek.

    Kezdenek fogyni a jó szabad nevek? Vagy a koronavírus terjedésének csökkenésével egyidejűleg átmenetileg alábbhagy a weboldalindítási kedv is, így kevesebb új domainre van szükség?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/fogynak-a-domainek/
https://drive.google.com/drive/folders/1sdjvLl5ZCiAcLshbmCyOxkXvLjqH3Ice?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.