2022. május 19., csütörtök 10:45

Új adópartner a Crowe FST-nél
    Budapest, 2022. május 19., csütörtök (OTS) - Június 1-től Földes Balázs, az adózási üzletág eddigi szenior menedzsere partnerként folytatja munkáját a Crowe FST nemzetközi tanácsadó cégnél.

    Földes Balázs közgazdász, több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az adótanácsadás területén. Korábban egy másik nagy, nemzetközi tanácsadó cég adó osztályán dolgozott - különösen általános forgalmi adót, illetve EU-s és más nemzetközi adózást érintő kérdésekben - vezető szakmai pozíciókban. 2017 óta a Crowe FST munkatársaként a cég magyarországi adótanácsadási üzletágának, azon belül is különösen a nemzetközi ÁFA-tanácsadási szolgáltatásoknak a fejlesztésében vállalt kiemelkedő szerepet.

A Crowe FST adótanácsadási üzletága irányítása alatt nemcsak magyarországi ügyfelek részére nyújt átfogó adótanácsadási szolgáltatásokat (ügyletek véleményezése, segítségnyújtás adóhatósági ügyekben), hanem budapesti központtal magyarországi és nemzetközi adózási ügyviteli szolgáltatásokat (bevallások összeállítása és benyújtása Magyarországon és külföldön) is végez.

További információ:
Titkos Rita
+36 20 983 0177
rita.titkos@crowe.hu

www.crowe.hu


A Crowe FST az International Accounting Bulletin (IAB) által 2015-ben az Év Tanácsadó hálózatának megválasztott Crowe Global független magyarországi tagvállalatait foglalja magában. A Crowe Globalt New York-i központtal 1960-ban alapították.

A Crowe Global a szolgáltatásaiból származó bevétele szerint a világ 9. legnagyobb könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó hálózata, amely 150 országban 200 tagvállalaton keresztül van jelen, összesített bevétele meghaladja a 4.6 milliárd amerikai dollárt, munkatársainak száma pedig meghaladja a 36.000-et.

A Crowe FST könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálati, kockázatkezelési, különböző tanácsadási és információbiztonsági szolgáltatásokat, teljes körű megoldásokat kínál a hazai és a multinacionális társaságok, valamint a költségvetési szervek és a magyarországi EU-s intézményrendszer szereplői számára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.