2022. május 31., kedd 09:10

Fekvenyomó világbajnokság - Szabó Ágnes 145 kilogrammal világbajnok!
    Budapest, 2022. május 31., kedd (OTS) - Szabó Ágnes aranyérmet szerzett az Almatiban megrendezett fekvenyomó világbajnokságon.

    A magyar klasszis 145 kilogrammos teljesítménnyel zárt az open classic +84 kilósok kategóriában. Szabó Ágnes egy bronzérmet is szerzett, az abszolút versenyben ugyanis harmadikként zárt. Nyers Mónika is dobogóra állt Kazahsztánban, miután az 52 kilogrammos súlycsoportban harmadik lett.

Eredményesek voltak az utánpótlás versenyzők is. Balog Nátán világbajnoki címet szerzett (junior 74 kg), míg Kőhalmi Virág ezüstérmes lett (ifjúsági 57 kg)

A masters mezőnyben Cserna János két világbajnoki címet szerzett, mivel a speciális ruhát viselő kategóriában és classicban is a legjobb volt a 120 kilósok között az M2-es korosztályban. Schauer Kornél az M1-eseknél classicban szerzett aranyérmet, míg a szövetség elnöke, Berke Lóránd a 4. helyen zárt a masters 1-eseknél a 93 kilogrammos súlycsoportban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.