2022. június 14., kedd 17:38

Második előadásával várja az érdeklődőket a Károli Szabadegyetem
    Budapest, 2022. június 14., kedd (OTS) - Folytatódik a Károli Gáspár Református Egyetem ismeretterjesztő előadássorozata, a Károli Szabadegyetem. A hiánypótló rendezvénysorozat közérthető, tudományos és egyben aktuális témákkal foglalkozó előadással és pódiumbeszélgetéssel várja a Károli Közösség tagjain túl mindazon érdeklődőket, akik nyitottak a világra és a mindennapi életüket átszövő kérdések mélyebb megértésére vágynak.

    A szabadegyetemi értékrend alapján megszervezett rendezvény Prof. Dr. Trócsányi László rektori programjának egyik kiemelt célkitűzése volt, mely az universitas jegyében az egyetemességet és a tudományok iránti nyitottságot hivatott szolgálni.

A havonta egy alkalommal jelentkező rendezvénysorozat második eseményének meghívott vendége DR. PINTÉR SÁNDOR belügyminiszter, aki A belügyminisztérium működése békében, pandémiában és háborúban címmel tart előadást, majd az előadást pódiumbeszélgetés követi a témában.

Időpontja: 2022. JÚNIUS 23., CSÜTÖRTÖK ESTE 18 ÓRA
Házigazda és beszélgetőpartner: PROF. DR. TRÓCSÁNYI LÁSZLÓ, a Károli Gáspár Református Egyetem rektora, a Magyar Jogász Egylet elnöke, európai parlamenti képviselő
Helyszín: KÁROLYI-CSEKONICS-PALOTA, AULA (1088 Budapest, Reviczky utca 6.)

Az ismeretterjesztő előadás és pódiumbeszélgetés előtt 17 órától, regisztrált vendégeink számára tervezett történelmi séta lehetőségét is biztosítja az egyetem az előadás helyszínén, a Károlyi-Csekonics-palotában.
A Károli Szabadegyetem második eseményére az alábbi linken lehet regisztrálni:

http://www.kre.hu/szabadegyetem/regisztracio/

Jelentkezési határidő: 2022. június 22. 12 óra

A május végén elindult rendezvénysorozat előadásairól azon érdeklődők sem maradnak le, akik személyesen nem tudnak jelen lenni, hiszen az előadásokat rögzítjük, és a későbbiekben az egyetem online felületén és a közösségi médiában is elérhetők lesznek.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.