2022. június 14., kedd 18:12

Mozgás Éjszakája
    Budapest, 2022. június 14., kedd (OTS) -  Június 17-én este újra MOZGÁS ÉJSZAKÁJA a Hősök terén és a megújult Városligetben.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220614_001.jpg

Több, mint 25 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni a zumbától a SUP-ozásig. Lesz többek között éjszakai futóverseny, belvárosi kerékpártúra, sárkányhajózás a városligeti tavon, gyalogtúra az új Néprajzi Múzeum tetejének érintésével és további izgalmas mozgásformák.

A részvétel ingyenes, de néhány kiemelt sportágban regisztrációhoz kötött.

További infók és regisztráció: mozgasejszakaja.hu

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.