2022. július 14., csütörtök 09:30

A '60-as évek szexszimbólumairól láthatók relikviák a Gyulai Várfürdőben
    Budapest, 2022. július 14., csütörtök (OTS) - Az idei nyáron 95 éves Gina Lollobrigida előtt tisztelegve a színésznő/írónő Nagy Natália és férje Vincze Attila különleges meglepetéssel készült a Várfürdő vendégeinek.

    A nyári főbejárat előtti standjukon 2022.07.16-án szombaton mindenki megcsodálhatja 10 000 darabos fotó és kézirat gyűjteményük néhány olyan kincsét, mint például a '60-as évek legendás színésznőinek (Gina Lollobrigidának, Sophia Lorennek, Claudia Cardinalénak és Brigitte Bardotnak) kézzel aláírt fényképei.
De az idei Futball VB-re való hangolódás jegyében Messi és Ronaldo szintén saját kezűleg szignózott fényképeit is láthatják az érdeklődők. Azért őket kettejüket, mert korukból adódóan biztosra vehető, hogy e két futball-legendának az idei lesz az utolsó nagy nemzetközi tornája, ahol, mint játékosok rivalizálhatnak egymással.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.