2022. július 15., péntek 12:01

A Gondoskodás világa: a Hyatt közzétette a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási kötelezettségvállalásai és kezdeményezései terén elért előrelépésről készült jelentését (1. rész)
    Chicago, 2022. július 15., péntek (Business Wire/OTS) - A vállalat beszámolt az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére irányuló, tudományos alapú, 2030-ra elérendő célkitűzésének és a 2025-re elérendő DE&I céljainak teljesítése terén tett előrelépésről - A vállalat Gondoskodás világa (World of Care) elnevezésű környezeti, társadalmi és irányítási (Environmental, Social and Governance [ESG]) platformja tekintetében elért előrelépés megosztása céljából a Hyatt Hotels Corporation (NYSE: H) július 14-én megjelentette a legfontosabb eredményeket összefoglaló, 2021 World of Care Highlights és Sokszínűség, egyenlőség és befogadás (Diversity, Equity and Inclusion (DE&I) című jelentését, amelyek bemutatják, hogyan halad előre a Hyatt a bolygóról és az emberekről való gondoskodás és a felelős üzleti tevékenység végzése terén.

    "Az emberekről való gondoskodás annak érdekében, hogy a legjobban érezzék magukat és a legjobbat hozhassák ki magukból már 65 éve a Hyatt tevékenységét irányító legfőbb cél. A World of Care platform révén, felelősségünket elfogadva lehetőségünk nyílik arra, hogy együtt dolgozzunk egy fenntarthatóbb világ és jövő kialakítása érdekében" - mondta Margaret Egan, a Hyatt ügyvezető alelnöke és általános jogi tanácsadója. "Azzal, hogy határozottan az ESG vállalásaink (mint például környezetvédelmi kerettervünk és a "Change Starts Here" [A változás itt kezdődik] elnevezésű programunk célkitűzései) terén elérendő haladásra összpontosítjuk erőfeszítéseinket, felelősséget vállalunk az ágazat, a társadalom és a bolygó hasznát szolgáló, szükséges változásokat célzó, folyamatos tevékenységért és előrelépésért."

A Hyatt eredményei az alkalmazott munkaerő sokszínűsége terén

A tavalyi első DE&I jelentést követően a Hyatt 2021. évi adatai a munkaerő sokszínűségéről azt mutatják, hogy nőtt a színes bőrű alkalmazottak aránya az amerikai egyesült államokbeli alkalmazottak közt, valamint szinte minden faj és etnikum aránya a munkatársak, menedzserek és vezetők közt. A Hyatt elkötelezettsége az eredmények évente való megosztása iránt fontos mérföldkövet biztosít, melyhez viszonyítva mérhető az előrehaladás a sokszínűbb, egyenlőbb és befogadóbb alkalmazotti gárda kiépítése terén.

A 2025-ös DE&I célok elérése érdekében a Hyatt folyamatos erőfeszítéseket tesz az alkalmazottak felvétele, támogatása és a partnerek kiválasztása során, a "Change Starts Here" programban vállalt kötelezettségeinek megfelelően. Az ellátási lánchoz tartozó beszállítók esetében a diverzitás növelése érdekében a Hyatt 220 új, fekete bőrű beszállítóval lépett szerződésre 2021-ben, és továbbra is folyamatos erőfeszítéseket tesz az előrehaladás elősegítése érdekében. Például a JdV by Hyatt márkához tartozó Revival Baltimore a fekete bőrűek tulajdonában lévő Black Acres Roastery-től szerzi be az összes szállodai szobában és a hotelben lévő 'Dashery nevű kávézóban felszolgált kávét, a Hyatt Centric The Pike Long Beach "Watercraft Lounge" elnevezésű étterme pedig nemrégiben új beszállítóval, a fekete bőrűek tulajdonában lévő Crowns & Hops sörfőzdével kötött szerződést.

"A Hyattnél hiszünk abban, hogy egy közösséghez tartozásnak ereje van - abban, hogy el kell érnünk, hogy az emberek otthon érezzék magukat, bárhol is legyenek a világban. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a szolgáltatásainkat olyan csapatok nyújtsák, amelyeknek tagjai együttműködve érnek el sikereket és együtt növekednek" - magyarázta Malaika Myers, a Hyatt humán erőforrás vezetője. "A megértésre és gondoskodásra vonatkozó elképzeléseink megvalósítása érdekében továbbra is priorizálnunk kell a DE&I célokat üzleti tevékenységünk minden területén, és megfelelő lépéseket kell tennünk azért, hogy érdemi haladást érjünk el céljaink teljesítése terén."

A Hyatt bejelentette, hogy adománnyal támogatja egy emberkereskedelem túlélőit segítő alap elindítását

A Hyatt Hotels Alapítvány (Hyatt Hotels Foundation) bejelentette, hogy a szállodaipar szereplői által az emberkereskedelem megelőzése és a túlélők támogatása érdekében végzett munka kiterjesztése céljából 500000 USA dollár összegű adományt biztosít a "No Room for Trafficking Survivors Fund" elnevezésű alap Amerikai Szálloda- és Szállás Szövetséggel (American Hotel & Lodging Association [AHLA]) együttműködésben való elindítása céljára. Az adományt és az ágazat szereplőitől érkező további támogatást felhasználva a Survivors Fund ellátja a közösségekben működő szervezeteket a túlélőkkel való kapcsolatfelvételhez és a túlélők támogatásához szükséges erőforrásokkal - kezdve az azok rövid távú, alapvető szükségleteinek kielégítésére szolgáló közvetlen, pénzbeni támogatástól egészen a karrierjükkel kapcsolatos támogatásig, mely utóbbi felvértezi őket az előrelépéshez szükséges tudással és eszközökkel. (folyt.)



2022. július 15., péntek 12:02

A Gondoskodás világa: a Hyatt közzétette a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási kötelezettségvállalásai és kezdeményezései terén elért előrelépésről készült jelentését (2. rész)
    Chicago, 2022. július 15., péntek (Business Wire/OTS) -

    A Hyatt támogatja az éghajlatváltozás mérséklését célzó tevékenységeket

A Hyatt környezeti keretterve részeként fokozza erőfeszítéseit a fenntarthatóbb üzleti gyakorlatok bevezetése érdekében, elsősorban az éghajlatváltozásra és a vizek megőrzésére, a hulladék csökkentésére és a cirkularitásra, a felelős beszerzésre és az utazási célpontok fejlődésének támogatására összpontosítva.

2021-ben a Science Based Targets kezdeményezés (SBTi) jóváhagyta a Hyatt 2030-ra elérendő, tudományos alapokon nyugvó célját, mely az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére irányul. A Hyatt céljai közé tartozik a közvetlen (ún. "Scope 1") és a vásárolt (ún. "Scope 2") energiához kapcsolódó kibocsátások abszolút értékének csökkentése, és kulcsfontosságú beszállítóinak rábírása arra, hogy tűzzenek ki 2025-re tudományos alapokon nyugvó célokat, továbbá az ellátási láncba tartozó beszállítóknál megjelenő (ún. "Scope 3") addicionális kibocsátások csökkentése.

A Hyatt továbbra is töretlen lendülettel támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek az energiatakarékosságot, hatékony technológiák bevezetését, automatizált rendszerek kiépítését, fenntartható dizájnt és hasonló területeket célzó, tudományos alapú céljainak elérésére irányulnak. Fontos állandó prioritás lesz a helyszíni napelemeket vagy száz százalékban megújuló forrásból származó elektromos energiát használó szállodák (mint például a Hyatt Regency Amsterdam és a Hyatt Regency Phoenix) számának növelése. A különféle ingatlanokon végzett folyamatos módosítások (mint például az Alila Villas Uluwatu helyszíni fenntarthatósági laboratóriuma által tervezettek) szintén kulcsfontosságú szerepet játszanak e célok elérése szempontjából.

A Hyatt ESG terén tett erőfeszítéseire és előrehaladására vonatkozó információkért látogasson el a Hyatt.com/WorldofCare platformra, vagy tekintse át a következő jelentéseket: 2021 World of Care Highlights, 2021 DE&I Report és 2021 GRI Index.

Az ebben a sajtóközleményben az egyszerűség kedvéért használt "Hyatt" szó a Hyatt Hotels Corporationre és/vagy annak egy vagy több leányvállalatára vonatkozik.


Amit a Hyatt Hotels Corporationről tudni kell…

A Hyatt Hotels Corporation, amelynek székhelye Chicagóban található, az egyik piacvezető, globális vendéglátóipari vállalat, amely küldetésének tekinti, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson az embereknek, melyek segítik őket a tökéletes közérzet elérésében. 2022. március 31-i állapot szerint a vállalat portfóliója több mint 1150 szállodát és all-inclusive üdülőt tartalmazott 71 országban, hat kontinensen. A vállalat tulajdonába tartozik a Park Hyatt®, a Miraval®, a Grand Hyatt®, az Alila®, az Andaz®, a The Unbound Collection by Hyatt®, a Destination by Hyatt™, a Hyatt Regency®, a Hyatt®, a Hyatt Ziva™, a Hyatt Zilara™, a Thompson Hotels®, a Hyatt Centric®, a Caption by Hyatt, a JdV by Hyatt™, a Hyatt House®, a Hyatt Place®, a UrCove és a Hyatt Residence Club® márka, valamint az AMR™ Collection név alatt működő üdülő- és szállodamárkák, ideértve a következőket: Secrets® Resorts & Spas, Dreams® Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Vivid Hotels & Resorts®, Alua Hotels & Resorts® és Sunscape® Resorts & Spas. A vállalat leányvállalatai működtetik a World of Hyatt® elnevezésű törzsvendég programot, valamint az ALG Vacations®, az Unlimited Vacation Club®, és az Amstar DMC nevű utazáskezelési szolgáltatásokat és a Trisept Solutions® technológiai szolgáltatásokat. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.hyatt.com.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220713005967/en/

Kapcsolat:
Megen DiSanto
megen.disanto@hyatt.com


Forrás: Hyatt Hotels Corporation


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.