2022. szeptember 2., péntek 12:08

A Quorum Software bejelentette, hogy változások történnek a cég felső vezetésében
    Houston, 2022. szeptember 2., péntek (Business Wire/OTS) - Gene Austin lemond vezérigazgatói pozíciójáról és a továbbiakban a vállalat igazgatótanácsának elnökeként tevékenykedik - A vezérigazgatói tisztet Paul Langenbahn, a Quorum elnöke veszi át - A változtatások célja a felhőorientált, összekapcsolt technológiákra vonatkozó tervek megvalósításának felgyorsítása és a vállalat növekedése következő szakaszának támogatása - Az energiaipart ellátó globális szoftverfejlesztők közt az egyik vezetőnek számító Quorum Software (a továbbiakban "Quorum") szeptember 1-jén bejelentette, hogy a cég vezérigazgatója, Gene Austin lemond pozíciójáról és a továbbiakban a vállalat igazgatótanácsának elnöke lesz, Paul Langenbahn elnök pedig átveszi Austin helyét, és elnök-vezérigazgatóként fog tevékenykedni. A változások október 1-jén lépnek hatályba.

    "Megtiszteltetés és kiváltság volt számomra, hogy a Quorum vezérigazgatója lehettem" - mondta Austin. "Az utóbbi négy évben elért hatalmas növekedés (ideértve a hat sikeres felvásárlást és az Aucernával való összeolvadást) eredményeként a Quorum globális vezetővé vált az energiaipari szoftverek piacán, és minden évben túlteljesítette a vállalat által kitűzött növekedési célokat. A Paullal elmúlt évben végzett együttes munka alapján, valamint ismerve a vállalati technológiákkal foglalkozó cégeknél szerzett, kiterjedt vezetői tapasztalatait, bizton kijelenthetem, hogy ő a megfelelő vezető arra, hogy a jövőben irányítsa a Quorum terveinek és növekedési stratégiájának megvalósítását."

Langenbahn 2021 májusa óta dolgozott a Quorum elnökeként, mely pozícióban elsősorban a vállalat ügyfelekkel kapcsolatos tevékenységeit felügyelte. Karrierje során, többek közt az NCR Corporation Kereskedelmi üzleti egységének elnökeként, valamint a Radiant Systems vendéglátóipari divíziójának elnökeként széles körű tapasztalatokat szerzett felsővezetői posztokon, valamint az értékesítés és a vállalati technológiával foglalkozó globális szolgáltatóknak nyújtott szakmai szolgáltatások terén.

"Szeretném megköszönni Gene-nek és az igazgatótanácsnak azt a lehetőséget, hogy a vállalat növekedésének és az iparág átalakulásának következő szakaszában irányíthatom a Quorumot" - nyilatkozta Langenbahn. "Manapság izgalmas időket élünk az olaj- és gáziparban, ahol egyre gyorsabban nő az igény a felhőalapú, digitális átalakulás iránt, melyhez gyors, pontos, döntéshozásra alkalmas adatok biztosítására van szükség az energiaipari vállalatok villamos áram szempontjából kulcsfontosságú tevékenységeit illetően szerte a világon. Biztos vagyok abban, hogy a Gene által kidolgozott irányvonal, és cégünk kategóriájukban a legjobbnak számító, fejlett megoldásai hosszú távon is biztosítják számunkra a sikert."

"Rendkívül hálásak vagyunk Gene-nek a Quorum sikeréhez hozzájáruló, eredményes munkájáért, és azért, hogy megfelelő alapokat fektetett le a vállalat növekedésének következő szakaszához" - jelentette ki Scott Crabill, a Thoma Bravo ügyvezető tulajdonosa. "Nagy várakozással tekintünk a Paullal és a vezetőséggel való együttműködés elé, mely révén előrevihetjük a vállalat fejlődését és hozzájárulhatunk küldetése, az energiaipar technológia révén való átformálása teljesítéséhez."

További információkért a Quorumról látogasson el honlapunkra: www.quorumsoftware.com !


Amit a Quorum Software-ről tudni kell…

A Quorum Software a világ egyik vezető energiaipariszoftver-fejlesztő és szolgáltató vállalata, amely a teljes energiaipari értékláncra kiterjedő szoftverszolgáltatást nyújt 55 országban, több mint 1800 ügyfél számára. A Quorum megoldásai az emberek, munkafolyamatok és rendszerek döntéshozásra alkalmas adatokkal való összekapcsolása révén hozzájárulnak az energiaipari szervezetek növekedéséhez és nyereségességének fokozásához. Húsz évvel ezelőtt mi biztosítottuk az iparág első gázerőművi számviteli szoftverét, ma pedig megoldásainkkal, az ágazatot előrevivő adatstandardjainkkal és integrált termékeinkkel zökkenőmentessé tesszük az ágazat szereplőinek üzleti folyamatait. A globális energiaipar bizalommal fordul a Quorum szakértőihez, és az energiaszektor átalakulásával járó folyamatok sikeres bevezetése érdekében előszeretettel használja alkalmazásainkat, melyek mind a jelenben, mind a jövőben értéknövelő eredményt biztosítanak. További információkért látogasson el honlapunkra: quorumsoftware.com!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220901005192/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Lauren Force
PAN Communications
Quorum@pancomm.com


Forrás: Quorum Software


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.