2022. szeptember 29., csütörtök 10:00

Hankook iON Winter: új téli gumiabroncs elektromos járművekhez
    Neu-Isenburg, Németország, 2022. szeptember 29., csütörtök (APA/OTS) - A Hankook iON evo nyári gumiabroncsot követően az új Hankook iON Winter az új globális "iON" gumiabroncscsalád második tagja, amelyet kifejezetten elektromos járművekhez terveztek. Ennélfogva a prémium gumiabroncsgyártó a hideg évszakban is elő kívánja segíteni az elektromos mobilitást.

    Az új gumiabroncs jellemzői a csökkentett gördülési ellenállás és az alacsony gördülési zaj. A hagyományos gumiabroncsokhoz képest egy akkumulátortöltéssel nagyobb hatótávolságot és kellemesebb vezetési élményt lehet elérni. Ezenkívül az új Hankook iON termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy megbirkózzanak az erőteljes elektromos járművek azonnali nagy nyomatékával.

Egy egészen speciális kihívás: téli gumiabroncsok elektromos autókhoz

A Hankook iON Winter speciálisan kifejlesztett futókeverékkel rendelkezik, amely biztosítja a lehető legalacsonyabb gördülési ellenállást anélkül, hogy feláldozná a teljesítményt nedves és hóval borított utakon. A természetes olajok alacsony hőmérsékleten is biztosítják a szükséges tapadást. A kivételes rugalmasság lehetővé teszi, hogy a gumiabroncs alkalmazkodjon az útfelülethez, és minimálisra csökkenti a profil mozgását.

A gördülési zaj különösen nagy kihívást jelent a téli gumiabroncsokkal. Az új futófelület-kialakítás észrevehetően csökkenti a zajkibocsátást a hanghullámok aktív irányításának köszönhetően. Az integrált Sound Absorber™ technológia pedig csökkenti a zajszintet az autóban. Eközben az aerodinamikai optimalizálás elkerüli a további légturbulenciát és csökkenti a légellenállást. Ez pozitív hatással van mind a zajkeltésre, mind pedig a hatótávolságra. A magas szilikatartalom biztosítja a tapadást a nedves utakon azáltal, hogy megakadályozza a veszélyes vízréteg kialakulását az útfelület és a gumiabroncs között.

A Hankook iON Winter 18-22 colos méretben kapható.

Teljes sajtókészlet: www.hankooktire-mediacenter.com

- Kép és videó elérhető az Presseportal (https://www.presseportal.de/en/nr/114666) -

Kapcsolatfelvétel:
Larissa Büsch
PR-menedzser
+49 6102 8149-173
l.buesch@hankookn.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.