2022. október 7., péntek 11:35

A Hyatt kizárólagos együttműködési megállapodást kötött a Lindner Hotels AG-vel a márka lábnyomának jelentős növelése érdekében Németországban és egyes kulcsfontosságú európai turisztikai helyszíneken (1. rész)
    Chicago, 2022. október 7., péntek (Business Wire/OTS) - Az együttműködési megállapodás egyrészt előrelépést jelent a Hyatt kevésbé eszközigényes működtetést célzó stratégiájának megvalósításában, másrészt lehetővé teszi a JdV by Hyatt márka németországi piacra való belépését - A Hyatt Hotels Corporation (NYSE: H) október 6-án bejelentette, hogy egy Hyatt leányvállalat kizárólagos együttműködési megállapodást kötött egy családi tulajdonban lévő, németországi vendéglátóipari vállalkozással, a Lindner Hotels AG-vel, amely főként szállodafejlesztéssel, szállodakezeléssel és vendéglátóipari befektetésekkel foglalkozik. Ennek eredményeként várhatóan hét európai országban több mint 30 szálloda csatlakozik a Hyatt márkaportfóliójához, és a közeljövőben a World of Hyatt törzsvendégprogramhoz is. A tervek szerint az ingatlanok többsége a JdV by Hyatt márka égisze alá kerül, amely egy sor egyedi arculattal és a helyszín jellegzetességeit hűen tükröző, független hotelekből álló szállodalánc.

    Az 1973-ban Otto Lindner építész által alapított, családi tulajdonban lévő, németországi Lindner Hotels AG különféle szállodákat üzemeltet a Lindner Hotels & Resorts név alatt, továbbá a me and all hotels márkához tartozó, kulcsfontosságú német és közép- és kelet-európai városokban található hoteleket. A megállapodás révén a Hyatt márka 15 új piacon jelenik meg, és szállodakínálatába bekerülnek olyan fontos városokban lévő szállodák is, mint Düsseldorf, Frankfurt és Hamburg.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb sikert könyvelhetünk el a Hyatt kevésbé eszközigényes működtetés révén való növekedését célzó stratégiánk megvalósítása terén ennek a Lindnerrel kötött fontos, stratégiai együttműködésnek köszönhetően" - mondta Mark Hoplamazian, a Hyatt elnöke és vezérigazgatója. "A Lindner vonzó szállodaportfóliójába tartozó szállodák csatlakozása jelentősen növeli a Hyatt márka lábnyomát Németországban, és vendégeink, továbbá World of Hyatt programunk tagjai számára számos új európai desztinációt biztosíthatunk, ideértve Kielt, Lipcsét, Syltet, Pozsonyt és Interlakent. Hálásak vagyunk a Lindner csapatának a belénk helyezett bizalmukért, és izgatottan várjuk, hogy tovább erősíthessük közös kínálatunkat a Lindner által a porfólióba való stratégiai tőkebefektetéseknek köszönhetően."

A Lindner becslések szerint 5500 szobát tartalmazó porfóliója tovább bővíti a Hyatt ún. "lifestyle" (egy bizonyos életmódot/életérzést képviselő) szállodáiban rendelkezésre álló szobák számát, jelentősen növeli a Hyatt lábnyomát Németországban, és kiterjeszti a Hyatt vendégei és a World of Hyatt törzsvendégprogram tagjai számára elérhető lehetőségeket.

"Nagyon örülünk, hogy egy olyan erős, nemzetközi márkát tudhatunk magunk mellett, mint a Hyatt, különösen, hogy osztozunk a magas minőségi színvonal iránti elkötelezettségben és a vendéglátás holisztikus megközelítésében" - tette hozzá Arno Schwalie, a Lindner vezérigazgatója. "Ez a fajta együttműködés egyedülálló a német piacon. A JdV by Hyatt márka részeként a Lindner továbbra is megőrzi saját, egyedi márkaarculatát és vállalati függetlenségét, és ugyanakkor bizalommal támaszkodhat a Hyatt globális márkaismertségére és első osztályú értékesítési és marketing szaktudására."

A megállapodás értelmében a Lindner Hotels hozzáférést kap a Hyatt franchise szállodák teljesítményére és a szállodatulajdonosokra és -üzemeltetőkre összpontosító, különleges csapata, a Global Franchise and Owner Relations Group (Globális franchise és tulajdonosi kapcsolatok csoport) által biztosított, adatvezérelt támogatáshoz, amely a márka egészségét, a vendégélmények magas színvonalát és a bevételek optimalizálását szolgálja.

Az ebben a sajtóközleményben az egyszerűség kedvéért használt "Hyatt" szó a Hyatt Hotels Corporationre és/vagy annak egy vagy több leányvállalatára vonatkozik.


Amit a Hyatt Hotels Corporationről tudni kell…

A Hyatt Hotels Corporation, amelynek székhelye Chicagóban található, az egyik piacvezető, globális, vendéglátóipari vállalat, amely küldetésének tekinti, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson az embereknek, melyek segítik őket a tökéletes közérzet elérésében. 2022. június 30-i állapot szerint a vállalat portfóliója több mint 1150 szállodát és all-inclusive üdülőt tartalmazott 72 országban, hat kontinensen. A vállalat tulajdonába tartoznak a Timeless Collection csoporthoz tartozó márkák, ideértve a következőket: Park Hyatt®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Residence Club®, Hyatt Place®, Hyatt House® és UrCove; a Boundless Collection csoporthoz tartozó márkák, ideértve a következőket: Miraval®, Alila®, Andaz®, Thompson Hotels®, Hyatt Centric® és Caption by Hyatt; az Independent Collection csoporthoz tartozó márkák, ideértve a következőket: The Unbound Collection by Hyatt®, Destination by Hyatt™ és JdV by Hyatt™; valamint az Inclusive Collection csoporthoz tartozó márkák, ideértve a következőket: Hyatt Ziva®, Hyatt Zilara®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Secrets® Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas®, Dreams® Resorts & Spas, Vivid Hotels & Resorts®, Alua Hotels & Resorts® és Sunscape® Resorts & Spas. A vállalat leányvállalatai működtetik a World of Hyatt® elnevezésű törzsvendégprogramot, valamint az ALG Vacations®, az Unlimited Vacation Club® és az Amstar DMC nevű utazáskezelési szolgáltatásokat, továbbá a Trisept Solutions® technológiai szolgáltatásokat. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.hyatt.com. (folyt.)



2022. október 7., péntek 11:35

A Hyatt kizárólagos együttműködési megállapodást kötött a Lindner Hotels AG-vel a márka lábnyomának jelentős növelése érdekében Németországban és egyes kulcsfontosságú európai turisztikai helyszíneken (2. rész)
    Chicago, 2022. október 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit a JdV by Hyattről tudni kell…

A lelkes, jókedvű, "örök fiatal" emberek közösségét kiszolgáló JdV by Hyatt márka olyan életteli, független szállodákkal várja vendégeit, amelyek hűen tükrözik az otthonunknak számító városi környezetet. Nevének (joie de vivre [életöröm]) megfelelően a JdV by Hyatt márka a vendégeket és a helyieket egyaránt arra buzdítja, hogy létesítsenek kapcsolatokat, élvezzék ki a pillanatokat és ünnepeljék az élet adta örömöt. Minden egyes szálloda sajátos, egyedi hangulatot és helyszínt kínál, és igyekszik biztosítani, hogy a vendégek otthon érezzék magukat a szállodában, és az ott töltött idő örök élmény maradjon számukra. Kövesse a @JDVHotels-t a Facebook-on, az Instagram-on és a Twitteren, ahol értesülhet az új hírekről és eseményekről. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.jdvbyhyatt.com.


Amit a Lindner Hotels AG-ről tudni kell…

Öröm, vidámság és az élet szeretete - 50 éven át ezek a szavak fémjelezték a Lindner Hotels AG hét európai országban működő 31 szállodáját. A márka inspiráló megjelenésű, eredeti, könnyed stílusú és a fenntarthatóság iránt elkötelezett, "me and all hotels" nevet viselő, izgalmas városok központjában található boutique hoteleit nem csak a városlátogatók és üzleti úton lévők kedvelik, hanem azok a helyiek is, akik ötvözni kívánják a munkát, az ünneplést és a kikapcsolódást. A szállodalánc partnerei, amelyek a helyi vendéglátóipari, zenei, művészeti vállalkozások és start-up vállalatok közül kerülnek ki, az utcai étkezőhelyek, események és fenntartható termékek révén az új élmények kifogyhatatlan tárházát kínálják a szállodalánc vendégeinek. A számos díjat elnyert Lindner Hotels & Resorts ötvözi a hagyományokat és az innovációt. A modern konferenciatermekkel rendelkező, üzleti úton lévőket kiszolgáló szállodáktól kezdve a tematikus hoteleken, luxus fürdőhelyeken és golfpályákat kínáló szállodákon át a városi szállóhelyekig és a történelmi nevezetességnek számító Grand Hotelig kivétel nélkül mindegyik létesítmény a tökéletességre törekszik, magas szintű vendéglátást, szívet melengető környezetet és a sportok kedvelőit is mindenben kielégítő szolgáltatásokat kínálva. A Lindner Hotels AG elnök-vezérigazgatói posztját 2022 májusában Arno Schwalie vette át. A vállalatot 1973-ban alapította Otto Lindner építész, és a mai napig családi tulajdonban van.


Előremutató állítások

A korábbi tényadatokat tartalmazó állításokon kívül minden egyéb, ebben a sajtóközleményben szereplő állítás előremutató állításnak tekintendő az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) rendelkezései alapján. Egyes esetekben az előremutató állítások azonosíthatók az alapján, hogy szerepelnek bennük a következő szavak: "lehet", "tudnánk", "várhatóan", "szándékozunk", "terveink szerint", "igyekszünk", "előre láthatóan", "úgy hisszük", "becsléseink szerint", "prognózisaink szerint", "lehetséges", "továbbra is", "valószínűleg", "fogunk", "lenne", illetve ezeknek a szavaknak a különféle változatai, hasonló kifejezések vagy e szavak és hasonló kifejezések tagadó alakja. Ezek az előremutató állítások olyan becsléseken és feltételezéseken alapulnak, amelyek bár szerintünk a megfogalmazásuk időpontjában megfelelőek, jellegükből fakadóan bizonytalansági tényezőket hordoznak magukban, és számos olyan feltételezés és bizonytalansági tényező tárgyát képezik, amelyek közül jó néhány kívül esik a Lindner vagy a Hyatt hatókörén, és amelyek hatására tényleges eredményeink, teljesítményünk vagy sikereink jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban kifejezett vagy vélelmezett eredményektől, teljesítménytől és sikerektől. A jelen sajtóközleményben szereplő előremutató állítások kizárólag a sajtóközlemény megjelenésének időpontjában érvényes körülményeket tükrözik, és egyik fél sem vállal kötelezettséget semelyik itt szereplő előremutató állításnak a jövőbeli eseményeknek megfelelő, nyilvános frissítésére, kivéve a vonatkozó jogszabályok által előírt frissítéseket. Amennyiben egy vagy több előremutató állítás frissítésre kerül, ez nem jelenti azt, hogy azokat vagy bármely egyéb előremutató állítást azt követően is frissíteni fogunk.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20221006005349/en/

Kapcsolat:
Hannah Acsinia
Hyatt
hannah.acsinia@hyatt.com


Forrás: Hyatt Hotels Corporation


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.