2024. február 13., kedd 12:00

"Indulásra felkészülni!" - Austrian BoatShow - BOOT TULLN 2024. február 29. és március 3-a között Ausztria, valamint Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legváltozatosabb hajó- és vízisport-vására.
    Tulln, Ausztria, 2024. február 13., kedd (APA/OTS) - "Vízisport-kavalkád" - ez a mottója az Austrian Boatshow - BOOT TULL-nak. A legnagyobb és legváltozatosabb csónak- és vízisport-vásár ideális találkozási pont röviddel a szezon kezdete előtt. 16 nemzet 360 kiállítója mutatja be a vízi sportok teljes világát: motorcsónakok, vitorlások, luxusjachtok, elektromos hajók, kenuk és kajakok, charterkínálatok, turizmus, hajós nyaralások, szórakoztató és búvársportok és rengeteg, ezekhez kapcsolódó kiegészítő.

        A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240213_001.jpg

Az Austrian BoatShow - BOOT TULLN 2024 kiállításon számos csúcstermék és a motoros jachtok és motorcsónakok teljes márkakínálata kerül bemutatásra: a Galeon 440 Fly az Aventura Point-tól, a De Antonio 32 Open a Baotic Yachting-tól, a TopYacht által bemutatott Cranchi Z35 vagy a Bavaria SR 33HT a Boote Riedl-től. A Jeanneau legkelendőbb darabjai is a helyszínen lesznek: a Merry Fisher 795 s2, a Merry Fisher 695 s2. Nem feledkezve meg a Sea Ray, a Malibu, a Mastercraft, a Bayliner és a Quicksilver számos sportcsónakjáról, vízisí vontató hajójáról és vízkiszorításos hajójáról sem.

Az Austrian Boatshow - BOOT TULLN a vízi elektromobilitás területén tovább bővíti a piacon betöltött úttörő szerepét. A 2024-es év különleges csúcsterméke a Frauscher x Porsche 850. A látogatók emellett nagyszámú elektromos hajóra és jachtra számíthatnak olyan cégektől, mint például a Lex Boote, a Boote Marian, a Stickl Yachts, a Boote Schmalzl, a Kaiser Bootsmanufaktur, a Diva Bootsmanufaktur, a Niula Boats, a Leines Boote, a Top Yacht és a Fun Products.

A vitorlás jachtok és vitorlás hajók szegmensében az Austrian BoatShow - BOOT TULLN az új termékek osztrák kirakata: a Bavaria C46 - az év európai jachtja 2024. A 10-es csarnokban nem csak a következő, vonzó vitorlás jachtok lesznek megtalálhatók, hanem az EYOTY 2024 verseny döntőseinek és osztrák premierek népes tábora is, mint például a Beneteau Oceanis 40.1, a Beneteau Oceanis 37.1, a Dufour 41, a Jeanneau Sun Odyssey 350, a Hanse 410, de idén különösen nagy számban képviseltetik magukat a daysailerek, a sportvitorlások és a kiscirkálók. Az osztrák premierek és a Saffier, a Sunbeam, a Flaar, az A-Yachts, a First, valamint sok más cég legújabb modelljei is megcsodálhatók lesznek.

A 4-es csarnokban mindent megtalálható lesz a "Turizmus és charterajánlatok a Földközi-tenger körül" témakörben: charterajánlatok, kikötők és hajós nyaralások. A vízi sportok kedvelői a 6-os csarnokban számos szórakoztató sport élményét kipróbálhatják: kenuk, kajakok, összecsukható csónakok és mindent, ami a szórakoztató sportokhoz tartozik: stand up paddling, windsurfing, kitesurfing, wingfoiling, ezeken kívül hajózási kiegészítők és ruházat teszik teljessé a vízi sportok átfogó kínálatát.

70 kiállító kínál mindent, ami a legszebb hobbihoz "a víz alatt" szükséges. Próbamerülés a búvármedencében: az érdeklődő látogatóknak a vásáron búvárkodni is lehetőségük lesz. A búvárfelszerelést természetesen biztosítjuk, és tapasztalt búvároktatók ugyancsak segítőkészen állnak majd rendelkezésre.

Teljes körű program a vásár négy napján négy színpadon: a program a Horvátországról, Görögországon át Ausztráliáról szóló utazási előadásoktól, a használt hajó vásárlásával kapcsolatos érdekességektől a fedélzeti energiagazdálkodáson át a biztonsági kérdésekkel foglalkozó speciális workshopokig terjed.

Belépőjegyárak:        
napi jegypénztárban:
     felnőttjegy                    15,00 euró
     Időseknek szóló jegy és diákjegy    13,00 euró
     ifjúsági jegyek (6-15 év között)    4,00 euró
     gyermekeknek 6 éves korig a belépés ingyenes
online jegyek:
     felnőttjegy                    14,00 euró
     ifjúsági jegyek (6-15 év között)    3,00 euró


Nyitvatartási idő:     2024. február 29. csütörtöktől március 3. vasárnapig
10:00 órától 18:00 óráig

További információk és kedvezményes jegyek a következő címen: www.boot-tulln.at


Kapcsolattartó kérdések esetén:
Messe Tulln GmbH
Kommunikációs Igazgatás    
Barbara Nehyba, MSc        
Messegelände                      
3430 Tulln an der Donau    
E-Mail: messe@tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.