2024. február 20., kedd 08:00

Egymilliárddal támogatja a kormány a márciusi lakásbiztosítási kampányt - kiélezett helyzetbe került a biztosítási piac!
    Budapest, 2024. február 20., kedd (MTI) -

    Egymilliárd forintos kampánytámogatást, próbavásárlásokat és emellett drákói szigort ígért az MNB azoknak a biztosítóknak, akik bármilyen eszközzel akadályozni próbálják az alig több, mint egy hét múlva induló lakásbiztosító váltási kampányt. A fél évvel ezelőtt még csendesnek ígérkező kampány mára akkorára dagadt, ami veszélybe sodorhatja egyes biztosítók pozitív eredményét, miközben a lakosság soha nem látott összegeket spórolhat majd meg, lakásbiztosításának optimalizálásával.

Teljes hír >> https://www.holkossekbiztositast.hu/hirek/egymilliárddal-támogatja-a-kormány-a-márciusi-lakásbiztosítási-kampányt-kiélezett-helyzetbe-került-a-biztosítási-piac.html
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.