2024. február 26., hétfő 13:47

A zöldenergia a fenntartható és versenyképes jövő záloga
    Budapest, 2024. február 26., hétfő (OTS) - A Fenntartható és Versenyképes Magyarországért Alapítvány (FVMA) megbízásából készült kutatásból kiderül, hogy a magyaroknak egyaránt fontos a környezet védelme (87 százalék) és a ráfordított energia megtérülése (79 százalék).

    
     Jónak tartják a zöldenergiába való befektetést (67 százalék), a jövő gazdasági és innovációs lehetőségét látják benne (56 százalék). Az FVMA a kutatás eredményét értékelve úgy véli, duplán kifizetődő, ha zöldenergiába fektetünk, mert azzal egyszerre óvjuk környezetünket és erősítjük versenyképességünket a régióban.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.