2024. március 12., kedd 13:00

A temetői turizmus március 15-én élénkülhet
    Budapest, 2024. március 12., kedd (OTS) - A Balaton környékén legalább 20-30 olyan történelmi sírhely, emlékmű található, amelyek a huszárok hőstetteire emlékeztetnek.

    Az ilyen emlékhelyekre  érdemes volna a településvezetőknek és turisztikai szakembereknek az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordítani, hisz mindez újabb turistákat hozhatna a régióba. Máshol már létezik olyan temető, ahol hivatalos idegenvezető mesél az ott nyugvó hős katonákról, ezeket az átlagnál több turista keresi fel.
Bővebb információ: https://www.nyitottbalaton.hu/reszletek/tortenelmi-emlekhelyek-nyomaban
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.