2024. március 13., szerda 08:56

Tűz ütött ki az Óbudai Egyetem Kandó Kollégiumában - személyi sérülés nem történt
    Budapest, 2024. március 13., szerda (OTS) - Vélhetőleg egy zárlatos töltő okozott tüzet az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Kollégiumában a Bécsi úton. A tüzet a Katasztrófavédelem eloltotta, személyi sérülés nem történt, a lakhatatlanná vált szobák lakóinak az Óbudai Egyetem azonnal elhelyezést biztosított.

    A nagyvalószínűséggel zárlatos töltőkészülék okozta tüzet viszonylag rövid idő alatt eloltották a helyszínre érkező tűzoltók március 12-én este. A Bécsi úti kollégiumi épület harmadik emeletén ütött ki a tűz, amelyet hamar észleltek, és az ott tartózkodó diákokat kimentették, így személyi sérülés nem történt.
A károk felmérése után kezdődhet meg a megrongálódott épületrész felújítása, addig a használhatatlan szobák lakóinak az egyetem továbbra is szállást biztosít.

Budapest, 2024. március 13.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.