2024. április 9., kedd 16:23

Napforduló Étterem és konyha kialakítása
    Császártöltés, 2024. április 9., kedd (OTS) - Lakner Winery Borászati Kft. Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázat keretében valósítja meg a Napforduló étterem és konyha kialakításának projektjét, amely az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból feltételesen vissza nem térítendő 68,90 millió Ft-os támogatás formájában valósul meg.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240409_001.jpg

A fejlesztés célja volt, hogy a Lakner Winery Borászati Kft. borászati tevékenységéhez szervesen illeszkedő olyan borturisztikai beruházás valósuljon meg, melynek keretében helyi és hajós-bajai minőségi borok fine dining típusú borvacsorákat és más egész estés rendezvényeket szervezünk. A Napforduló Étterem és konyha a Széchenyi Terv Plusz program keretében, Ginop Plusz-1.2.3-21 felhívás alapján valósult meg, 6239 Császártöltés Keceli úti tanyák 3/1., a 0153/9 hrsz-ú ingatlanon. A fejlesztés eredményeként a 68,90 millió forint európai uniós támogatás segítségével kivitelezésre került egy 72 nm-es konyha professzionális gépekkel felszerelve és egy 72 nm-es étterem a szociális helységekkel kiegészítve. Az új épület összekötve a már meglévő Borkápolnával 100-120 fős gasztronómiai rendezvények kiszolgálására alkalmas.

A projekt befejezésének időpontja: 2024.02.22.

A projektről bővebb információt a www.napfordulofesztival.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Kovács Melinda
+36 30 8361420
laknerwinery@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.