2014. augusztus 25., hétfő 13:08

Elsöprő magyar siker az Onko-Olimpián: 14 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzéremmel tértek haza a gyermekek
    Budapest, 2014. augusztus 25., hétfő (OTS) - Erős nemzetközi mezőnyben indult a hétvégén Varsóban megrendezett V. Onko-Olimpián Magyarország 13 versenyzője, akik aranyérmet szereztek atlétika, úszás, asztalitenisz és labdarúgás sportágakban. A magyar csapat kimagasló eredményeiről komoly elismeréssel nyilatkoztak a versenyeken jelen lévő olimpikonok, politikusok és médiasztárok.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140825_001.jpg

A lengyel fővárosban az összesen 270, rákos megbetegedésből gyógyuló fiatal sportolót hazájuk nagykövetsége buzdította kitartásra és minél jobb eredmények elérésére. A magyar gyermekek szerezték a legtöbb aranyérmet és az összesített éremtáblázatban is az élre jutottak.
A nemzetközi megmérettetésre a hazánkat képviselő csapat felkészítését és utaztatását a Gyermekrák Alapítvány vállalta.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.