OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2015. április 1., szerda 09:07

Minden eddiginél több látogatót várnak idén májusban a világ legnagyobb integrált egészségügyi kiállítására, a "tHIS 2015"-re
    Peking, 2015. április 1., szerda (Business Wire/OTS) - A Reed Sinopharm szervezésében megrendezésre kerülő 2015. évi Egészségügyi Ágazati Csúcstalálkozót (The Health Industry Summit 2015 [tHIS]) 2015. május 15-e és 18-a közt tekinthetik meg az érdeklődők Kínában, a sanghaji Nemzeti Kiállítási és Konferenciaközpontban (National Convention & Exhibitions Center). A legfrissebb adatok szerint az expo kiállítási területe 280000 m2 lesz, így a Csúcstalálkozó 2015-ben a világ legnagyobb integrált egészségügyi ágazati eseményének számít. A Csúcstalálkozó ugyanakkor várhatóan a látogatottság szempontjából is első helyen végez, mivel eddig mintegy 140 országból 200000 szakmai látogató jelezte részvételi szándékát.

    A kiállítás szervezője, a Reed Sinopharm a világ vezető rendezvényszervező vállalata, a Reed Exhibitions és a kínai állam tulajdonában lévő vezető gyógyszergyártó vállalatcsoport, a Sinopharm Csoport vegyes vállalata. A tHIS, amelynek keretében Kína három legnagyobb orvostechnikaieszköz és gyógyszergyártó ágazati kiállítása, nevezetesen a CMEF, a PHARMCHINA és az API CHINA is megrendezésre kerül, 6000 kiállító magas minőségű és költséghatékony termékei széles körének bemutatása révén átfogó képet ad a legmodernebb orvostechnikai eszközökről, az orvostechnikaiieszköz-gyártásról, a legújabb gyógyszerkészítményekről és -összetevőkről, gyártástechnológiákról, természetgyógyászati termékekről, étrendkiegészítőkről és számos egyéb területről.

E jelentős kiállítás megrendezése Kína egészségügyi ágazatának történetében új fejezetet nyit meg, amelyet a helyi ágazatfejlesztési intézkedések helyett globális kapcsolatrendszerrel rendelkező, gyorsan fejlődő piac kialakulását célzó erőfeszítések jellemeznek. A kínai kormány által 2013-ban kiadott stratégiai fejlesztési tervben szereplő előrejelzések szerint a kínai egészségügyi szektor 2020-ra 8 billió jüan (1,2 billió USA dollár) forgalmú ágazattá növi ki magát.

E fejlődés egyértelmű haszonélvezője lesz az orvostechnikaieszköz-gyártó ágazat is. 2013 áprilisától 2014 áprilisáig a statisztikai adatok szerint 1369 új kórház nyílt meg Kínában, amelyeknek 99%-a magánfinanszírozással működik, és amelyeknek nagy szüksége van új eszközökre és szolgáltatásokra. Az idei tHIS kiállítás összesen mintegy 6000 kiállítója közül több mint 3000 vállalat orvostechnikai eszközök gyártásával, valamint az ezzel kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Közéjük tartoznak az olyan ágazatvezető nemzetközi és helyi cégek, mint a GE, a SIEMENS, a Phillips, a Mindray, a United Imaging stb. A többi kiállító cég túlnyomórészt a gyógyszergyártó ágazatban tevékenykedik, illetve az aktív gyógyszerhatóanyag és gyógyszerkészítmény-forgalmazó vállalatok közé tartozik. Új szekció a tHIS-en a Natural health and Nutrition China kiállítás, amely a természetgyógyászati és étrendkiegészítő termékek gyorsan növekvő piaci szegmensét mutatja be: az ágazat képviselőinek száma 2015-ben az előző évi kétszeresére emelkedett.

A várhatóan robbanásszerűen bővülő befektetési lehetőségek kiaknázásának elősegítése érdekében a szervező Reed Sinopharm bejelentette, hogy a tHIS legfontosabb eseménye a Kínai Egészségügyi Befektetési Csúcstalálkozó (China Healthcare Investment Summit) lesz, amely mellett mintegy 100 további konferencia és kiállítás kerül megrendezésre a kiállítás keretében.

További információkért és előzetes regisztráció céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.thishealthsummit.com, vagy küldjön e-mail üzenetet: this@reedsinopharm.com

Kapcsolat:
Reed Sinopharm
Jing Zhang, 0086 (10) 84556580
jing.zhang@reedsinopharm.com
Forrás: Reed Sinopharm

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.