OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2015. április 27., hétfő 10:33

Az Alu-Style Kft újdonságokat mutatott be a milánói bútorkiállításon
    Budapest, 2015. április 27., hétfő (OTS) - 2015. április 14-19. között az Alu-Style Kft második alkalommal vett részt kiállítóként a legrangosabb nemzetközi bútorkiállításon, a milánói Salone del Mobile-n.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20150427_001.jpg

A kiállítás minden évben tömegesen vonzza az olasz és a külföldi designereket, bútorkereskedőket és lakberendezőket, így ideális terepet kínál a kiállító cégek számára újdonságaik bemutatására és tesztelésére. Az Alu-Stye Kft a modern szekcióban, mintegy 81 nm-en a már bevezetett termékei mellett (mint az Albatros Slide térelválasztó tolóajtók és Albatros Swing falba simuló beltéri ajtók, vagy az In-Out tolóajtó-család és a Loft Solo polcrendszer) sok fejlesztéssel készült az eseményre.

A bejáratnál egy 3 m magas, átlátszó üveges Albatros Swing beltéri ajtót mutattunk be. A trendek azt mutatják, hogy a lakberendezők a plafonig érő ajtókat részesítik előnyben, amely eddig is megoldható volt az Albatros Swing rendszerrel, ugyanakkor átlátszó üveges kivitelben ideális lehet olyan terek leválasztására, ahol a könnyedség elsődleges szempont. Tökéletesen kiegészítheti egy ilyen falba simuló ajtó a design-ban megegyező Albatros Slide térelválasztó tolóajtó rendszert, mivel mostantól akár ugyanolyan üveggel is rendelhető mindkét megoldás.

Az Alu-Style Kft újdonsága, és a kiállítást követően kerül bevezetésre a dupla-betéttel szerelt, hanggátló kivitelben is kapható Duo tolóajtó-rendszer, mely a kiállításon Urban Titan bőrrel, grafit alumínium profillal került bemutatásra, de kapható lesz színes üvegekkel is. Ideális megoldás pl. irodai terek, vagy nappali-hálószoba leválasztására, és elérhető lesz alsó-felső sínes, és függesztett megoldással is.

Itt került bemutatásra a falban futó megoldás, amely bármely tolóajtó rendszerünkkel kompatibilis, és lehetővé teszi az ajtó falban történő elrejtését.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.