OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. május 5., csütörtök 14:00

Megnyílt az első vám- és adótanácsadó iroda a Ganz telephelyen működő kínai piacon
    Budapest, 2016. május 5., csütörtök (OTS) - Az EKOL Logistics Kft. 2016.04.27-én, a Kínai-Magyar Vállalkozók Egyesülete támogatásával ünnepélyes keretek között megnyitotta a Ganz telephelyen működő kínai piacon az első vám- és adótanácsadással foglalkozó irodát.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160505_001.jpg

A megnyitón a NAV vezető tisztségviselői mellett Li Kezhen, a Kínai Népköztársaság konzulja, valamint Faruk Cömert, a Török Köztársaság kereskedelmi tanácsosa is részt vettek.
Az iroda megnyitásával az EKOL Kft. célja az, hogy a kínai gazdálkodók pontos képet kapjanak a magyarországi vámkezelések folyamatairól, a vonatkozó jogszabályi háttérről, bemutatva a jelenleg nem Magyarországon vámkezelő importőröknek is a helyben történő vámkezelések előnyeit.
Az EKOL Kft. a NAV-al együttműködve rendszeres fogadó órát fog tartani, ahol a kereskedők közvetlenül tehetik fel kérdéseiket a vámhatóság szakembereinek is. Közös célkitűzés az, hogy növekedjen a Magyarországon elvégzett vámkezelések száma, és megszűnjenek a szabálytalanságok. Ehhez az előírásokat érthetővé kell tenni az importőrök számára, miközben gyors és szakszerű vámügyintézési folyamatokat kell biztosítani a Magyarországon kereskedő kínai közösség számára.

További információ:
http://www.ekol.com/en/ekol-international/hungary
email: customs.hungary@ekol.com
telefon: +36 70 701 0899
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.