OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. május 23., kedd 14:22

Jó Éjszakát Mád - Minőség a borokon túl is / A sokszínűség is lehet egyedi
    Mád, 2017. május 23., kedd (OTS) - Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna, Szeder, - többek között ezen előadók koncertjeivel várja a közönséget idén a Jó Éjszakát! Mád. A Tokaji Borvidék ékszerdoboza mindig a minőségi kultúrát helyezte a középpontba, ez az éven sincs másként.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170523_001.jpg

A negyedik Jó éjszakát Mád! 55 programot kínál a vendégeknek egyetlen este leforgása alatt. A közönség 25 helyszín közül választhat, aminek döntő többsége természetesen borászat, de a település látnivalói is becsatlakoznak a programba.

A zene mellett a borok és a gasztronómia adja a rendezvény fő vonalát és idén a humorról sem feledkeztek meg. Kiss Ádám, Badár Sándor és Sándor György is fellép, emellett számos gyermekprogrammal kedveznek a családosoknak.

Ezen az estén a pincék nemcsak kinyitnak, de késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek pedig helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek. Remek borok minden helyszínen kóstolhatók, de az ez iránt érdeklődőket külön kóstolókkal és dűlőtúrákkal (akár holdfényben is) várják. A Tokaji Borbarátnők  a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet, de napközben kiváló hazai  termékekkel is megismerkedhet a Mádra utazó.

 Minőség minden területen

Összefogás a minőségi magyar termékek népszerűsítésére

A június 10-i Jó Éjszakát! Mád nemcsak ezen az estén törekszik a minőségre. A rendezvényt szervező Mádért Kulturális Nonprofit Kft. a Minőségi Magyar Termékek népszerűsítésére indított kezdeményezést az Agárdi Farm Kft.-vel közösen. Az akcióval az itthon előállított kiváló termékekre és azok készítőire hívják fel a figyelmet.

A rendezvény célkitűzése korábban is a Mádon magas minőségben előállított borok, a helyi alapanyagot felhasználó éttermek és szolgáltatások népszerűsítése volt. Ez éven az összefogás új és nagyobb célok megfogalmazását eredményezi, hiszen a vidék legyen bárhol, - Mádon vagy Agárdon, - a legkiválóbb alapanyagot biztosíthatja konyhánk számára. A friss tejből készült sajt, hozzá egy pohár jó furmint vagy az acélos búzából készült liszt és kenyér állandó szereplői a mindennapoknak.

A Jó éjszakát! Mád idén szívesen mutatja be a helyi mellett minden Magyarországon előállított kiváló terméket. A rendezvényen 11 és este 8 óra között mutatkoznak be a kezdeményezéshez csatlakozó termelők.

Várják mindazokat, akik szívesen megismerkednek a kiváló hazai borokkal, gasztronómiával és  szeretnének részt venni egy különleges eseményen.

További információ: facebook.com/joejszakat
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.