OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. október 21. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. december 1., péntek 14:57

Labdarúgás és vízilabda az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2017. december 1., péntek (OTS) - Ezen a hétvégén a futball és a vízilabda szerelmeseinek kínál izgalmas összecsapásokat a nemzeti sportcsatorna. Képernyőn lesz a Férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntője és döntője, továbbá több hazai NB I-es, illetve NB II-es labdarúgó-mérkőzés is.

    Az OTP Bank Liga: DVSC - Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzéssel 15.30-tól kezdi hétvégi élő közvetítéseinek sorát az M4 Sport. Ezt követően 17.45-től a Férfi vízilabda Magyar Kupa második elődöntőjét láthatják, amelyben a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP - FTC-PQS Waterpolo csapatai mérik össze tudásukat.

Vízilabda után ismét a foci kerül a fókuszba. 19.30-tól az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC - Videoton FC mérkőzést tűzi műsorára a nemzeti sportcsatorna.

Vasárnap a Merkantil Bank Liga: MTK Budapest - Aquvital FC Csákvár mérkőzés 15 órától látható az M4 Sporton. Futball után vízilabda következik. 17.45-től a Férfi vízilabda Magyar Kupa döntőjét tűzi műsorára Magyarország legnézettebb sportcsatornája.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.