OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 23., péntek 14:30

A Dal 2018 döntője, Gasztroangyal, Ciklámen és az Örök tél a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OTS) - Szombaton 17 órától látható a Duna Televízióban a Gasztroangyal következő része, amely a hazai, jó minőségű élelmiszerekről fog szólni. Marcsi és Papp Andi gasztrobiológus utánajár, hogyan tájékozódhatunk a divatos diéták és alapanyagok világában és hogy mi a titka az egészséges és finom ételeknek. A Dal 2018 dalválasztó showműsor döntője 20.30-tól követhető nyomon a Duna és a Duna World képernyőjén, ahol kiderül, hogy kié lesz Magyarország legjobb dala, amely hazánkat képviselheti a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon.

    A Mátyás, az igazságos című magyar mesefilmet 18.15-től láthatják a kicsik és a nagyok az M2 csatornán. Az MR2 Akusztik+ a Müpából című műsorban a Mystery Gang koncertjét nézhetik meg az érdeklődők 22.45-től az M2 Petőfi TV-n. A Ciklámen című 1975-ös magyar tévéjátékkal készül az M3 a retro filmek kedvelői számára, főbb szerepekben: Piros Ildikó, Bálint András és Csűrös Karola.

Vasárnap a Zarafa című francia-belga animációs filmet 18.15-től követhetik nyomon az M2 gyerekcsatorna nézői. A Kétarcú január amerikai-francia-angol filmet 21.10-től tűzi műsorára az M2 Petőfi TV filmklubja. A filmben olyan híres színészek játszanak, mint Kirsten Dunst, Viggo Mortensen és Oscar Isaac. Tilos a szerelem címmel 20.30-tól nagysikerű 1965-ös vígjátékot láthatnak az M3 nézői, amelynek főszereplői: Avar István, Törőcsik Mari, Gobbi Hilda és Darvas Iván. Az Öt kontinens című, szórványmagyarságról szóló magazinműsort 18.55-től láthatják a Duna World nézői.

A hétvégén a kommunizmus áldozataira is emlékezik a közmédia

Szombaton Az Operatív érték - A besúgottak című magyar dokumentumfilmet 18 órától láthatják az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatorna nézői. Vasárnap pedig az Elrabolt évek nyomában című dokumentumfilmet 18 órától vetíti az M5. Vasárnap a "Bíboros" - Az állambiztonsági szervek célkeresztjében címmel 19.45-től dokumentumfilmet, 21 órától Csányi Sándorral a főszerepben Örök tél címmel történelmi drámát, 23 órától pedig Harcoló Szolidaritás - Fejjel törni át a falon címmel lengyel dokumentumfilmet láthatnak a nézők a Dunán.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.