OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 23., péntek 23:46

Olimpiai záróünnepség, futball és tenisz az M4 Sport hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. február 23., péntek (OTS) - Vasárnap élőben követhetik nézőink a XXIII. Téli Olimpia záróünnepségét.

    Szombat reggel kilenckor Phjongcshangból jelentkezik az M4 Sport a curling férfi döntőjével. Délben gyorskorcsolya, majd délután egy órától a férfi jégkorong bronzmérkőzés közvetítésével készül a csatorna. 16.45-től az M4 Sport stúdiójában már a szakértőkkel melegít a stáb az öt órakor induló OTP Bank Liga: Videoton FC - Vasas FC mérkőzésre, amit a Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd összecsapás követ a csatornán.

Vasárnap délben élőben láthatják nézőink a XXIII. Téli Olimpia záróünnepségét. Délután három órától labdarúgó mérkőzést, a Merkantil Bank Liga MTK-Békéscsaba összecsapást közvetíti az M4 Sport, délután öttől pedig a WTA Budapest női tenisztorna eseményeit követhetik nézőink.

Az élő adás mellett további extra spottartalmak érhetőek el az m4sport.hu, illetve az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.