OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 24., szombat 13:32

Több milliós nyereménnyel Kerekes Ákos a Hónap Bajnoka!
    Budapest, 2018. február 24., szombat (OTS) - Honfoglaló, ahol a tudás valóban hatalom!

    Kerekes Ákos, óvodapedagógus saját bevallása szerint imád játszani, többek között ezért is választotta ezt a hivatást. Lendületes játékkal és taktikus lépésekkel milliomosként térhetett haza családjához. Két kislány büszke apukájaként 5 millió 400 ezer forinttal és a Hónap Bajnoka megtisztelő címmel gazdagodott a Duna Televízió vetélkedőjének jóvoltából.
"Végig izgultam, de ez olyan izgalom volt, ami segített koncentrálni" - árulta el a győztes, aki letarolta a térképet, felszámolta a kék lovag területét, majd sikeres várvédése után már nem volt kérdés, hogy ki a második Bajnokok Hetének abszolút győztese. "Szerencsém is volt, mert jó témakörben érkeztek a kérdések, ráéreztem a válaszokra, a tippeknél pedig egyértelműen a szerencse volt a legfontosabb" - tette hozzá Ákos. Az izgalmas játékot nézőink visszanézhetik a vetélkedő weboldalán, a mediaklikk.hu/honfoglalo honlapon.
Próbára tenné tudását? Szeretne a nap vagy a hónap bajnoka lenni, és akár több millió forintot is nyerni? Jelentkezzen honfoglalónak a vetelkedo@mtva.hu e-mail címen, a (06-1) 759-5959-es telefonszámon, vagy a játék honlapján!

Honfoglaló, ahol a tudás valóban hatalom! - hétköznap esténként 19.30-tól a Duna Televízió műsorán.


     MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

 Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
 Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
 Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.