OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. február 26., hétfő 14:15

Közel félmillió nézőt vonzott A Dal 2018 döntője
    Budapest, 2018. február 26., hétfő (OTS) - Népszerű volt A Dal 2018 döntője és továbbra is kedvelt a Gasztroangyal.

    Szombat este A Dal 2018 döntőjét 20.30-tól 487 ezren követték figyelemmel a Duna és a Duna World csatornákon együttvéve. A műsor 11,6%-os közönségarányt ért el. A Gasztroangyalt szombaton 17 órától 406 ezren látták a Dunán, amely 11,8%-os közönségarányt jelentett. A Szerencseszombat sorsolási showműsort szombaton 18.36-tól 339 ezren nézték a nemzeti főadón, 8%-os közönségarány mellett.

Az OTP Bank Liga: Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd szombaton 19.30-tól kezdődő összecsapását 243 ezren követték figyelemmel az M4 Sport képernyői előtt.

Vasárnap az Alpesi őrjárat című olasz filmsorozat 18.38-kor vetített részét 339 ezren látták, amely 7,3%-os közönségarányt jelentett a Duna Televíziónak.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.